OKX listează Merlin Chain (MERL) pentru tranzacționare spot

Exchange-ul crypto OKX anunță listarea Merlin Chain (MERL) pe piaţa de tranzacţionare spot.

OKX listează Merlin Chain (MERL) pentru tranzacționare spot

OKX listează Merlin Chain (MERL) pentru tranzacționare spot | Google

Puncte cheie

Exchange-ul crypto OKX a anunțat listarea Merlin Chain (MERL) pe piața de tranzacționare spot.

Iată programul pentru token, potrivit OKX:

De asemenea, OKX a anunțat că oferta maximă pentru token este de 2.1 miliarde.

Recent, Merlin Chain și-a anunțat platforma Merlin Phanton, care oferă schimburi gratuite, instantanee și fără permisiuni, promițând să mențină lichiditatea în cadrul comunității.

Ce este Merlin Chain?

Merlin Chain este o soluție Bitcoin layer-2 gândită să aducă valoare adăugată ecosistemului Bitcoin. Rețeaua folosește tehnologia ZK-rollup pentru a crește scalabilitatea tranzacțiilor, iar pentru a interacționa cu rețeaua Bitcoin și a verifica tranzacțiile încărcate, utilizează o rețea descentralizată de oracole și dovezi on-chain de fraudă.

Obiectivul lui Merlin Chain este să susțină sistemul de aplicații Bitcoin pentru inovație blockchain continuă. Dovezile voluminoase ale tranzacțiilor sunt comprimate în loturi pentru a reduce congestia rețelei și a îmbunătăți viteza tranzacțiilor.

Soluția introduce, de asemenea, o nouă metodă pentru ca rețeaua Merlin să se conecteze ușor la layer-ul 1 al Bitcoin. În acest fel, permite accesul la surse externe de date și executarea contractelor inteligente folosind o rețea descentralizată de oracole și dovezi on-chain de fraudă.

Caracteristicile unice layer-2 ale lui Merlin Chain au ca scop reducerea costurilor de tranzacție și creșterea vitezei tranzacțiilor în timp ce interacționează cu blockchainul Bitcoin pentru o securitate sporită.

În general, platforma Web3 își propune să rezolve problemele de scalabilitate ale Bitcoin printr-o soluție layer-2.

Proiectul a fost lansat pe 19 ianuarie 2024.

Valoarea totală diluată (FDV) a tokenurilor Merlin era de 100.000 dolari la momentul lansării.

Platforma de lansare Particles Network a fost folosită pentru lansarea tokenurilor MERL. Deținătorii Particles Network au dreptul la o cotă de 1% din cei 2.1 miliarde de tokenuri MERL, ceea ce echivalează cu 21 milioane de tokenuri MERL.

Exit mobile version