Runestone scade 60% post anunțul snapshot-ului $DOG, ȋnsă rămâne al 6-lea NFT

Colecția NFT Runestone rămâne pe locul 6 la nivel mondial, chiar și după scăderea prețului minim (floor price) după snapshotul $DOG.

Runestone scade 60% post anunțul snapshot-ului $DOG, ȋnsă rămâne al 6-lea NFT

Runestone scade 60% post anunțul snapshot-ului $DOG, ȋnsă rămâne al 6-lea NFT | X

Puncte cheie

Colecția NFT Runestone rămâne pe locul 6 la nivel mondial, chiar și după scăderea prețului minim cauzată de evenimentul de tip snapshot al tokenului $DOG.

Anterior, tocmai a avut loc snapshot-ul Runestone pentru airdrop-ul DOG•GO•TO•THE•MOON Rune. Potrivit anunțului oficial de pe X, fiecare deținător primește 889.806 tokenuri $DOG per stone.

În urma snapshot-ului, prețul minim Runestone a scăzut de la aproximativ 0.07 BTC la 0.03 BTC. Aceasta a reprezentat o scădere de peste 60% în 24 de ore.

Azi, snapshot-ul Runestone pentru $DOG a fost activat, iar echipa din spatele proiectului susținea pe X că acesta este elementul care poate atrage un miliard de oameni către Bitcoin.

Leonidas, dezvoltatorul protocolului Ordinals, a anunțat finalizarea snapshot-ului pentru Runestone. Astfel, runele DOG vor fi trimise automat în portofelele utilizatorilor prin airdrop. Snapshot-ul a fost realizat la înălțimea blocului 840.269, iar fiecare NFT Runestone va primi 889.806 rune DOG prin airdrop (Runa Nr. 3).

De menționat este faptul că deținerea a mai multor NFT-uri Runestone în aceeași adresă nu va influența numărul de airdrop-uri primite. Runele DOG vor fi trimise automat în portofelele utilizatorilor în următoarele zile, fără a fi necesară vreo aplicație suplimentară.

Protocolul Runes s-a lansat pe OKX și UniSat pe 20 aprilie

În weekend, s-a anunțat lansarea protocolului Runes, care a coincis cu halvingul Bitcoin. Runes este un nou standard fungibil de token pentru Bitcoin.

Noua creație a lui Casey Rodarmor este diferită de Ordinals, iar integrarea sa ar putea impulsiona modelul economic al Bitcoin. Noul standard pentru tokenuri fungibile este integrat direct în blockchainul Bitcoin.

OKX a anunțat că piața Runes din portofelul web3 OKX este oficial disponibilă. Ca parte a lansării, primele tokenuri Runes disponibile pe piața OKX au inclus UNCOMMON.GOODS, PUPS și WZRD.

De asemenea, UniSat, un furnizor de servicii Bitcoin care acceptă active de inscripționare, a anunțat pe X lansarea Runes.

Exit mobile version