Saga (SAGA) a devenit cel mai mare Launchpool din istoria Binance în 24 de ore

Saga (SAGA) a devenit cel mai mare Launchpool din istoria Binance în doar 24 de ore, după ce a anunțat că peste 13 miliarde de dolari au fost staked în mai puțin de o zi.

Saga (SAGA) Becomes The Largest Launchpool In Binance History In 24H | Google

Puncte cheie

În un anunț oficial, Binance a dezvăluit Saga drept cel de-al 51-lea proiect lansat pe Binance Launchpool pe 4 aprilie.

Binance este primul exchange care va lista SAGA, tranzacționarea urmând să înceapă pe 9 aprilie 2024, la ora 14:00 UTC.

Utilizatorii au putut începe să obțină tokenuri SAGA pe 5 aprilie prin staking de BNB și FDUSD în pool-uri separate pe Binance Launchpool pe parcursul a patru zile.

Acum două zile, echipa Saga a anunțat pe contul de X că peste 13 miliarde de dolari fuseseră deja staked în mai puțin de 24 de ore, iar Saga a reușit să devină cel mai mare Launchpool din istoria Binance.

Potrivit Binance, actualul total BNB staked este puțin sub 18 milioane BNB.

La momentul redactării acestui articol, BNB se tranzacționează pe verde pe CoinMarketCap, înregistrând o creștere de aproape 1,50% în ultimele 24 de ore.

Pretul BNB
Pretul BNB

Saga anunță lista finală de inovatori înainte de lansarea mainnet

Echipa din spatele proiectului a publicat și pe contul său X anunțul privind lista finală a programului Saga Innovators înainte de lansarea mainnet.

Se pare că peste 350 de proiecte s-au alăturat programului, iar echipa și-a exprimat recunoștința față de dezvoltatorii care li s-au alăturat în această călătorie.

Cu câteva zile în urmă, Binance a anunțat perechile disponibile: SAGA/BTC, SAGA/USDT, SAGA/BNB, SAGA/FDUSD și SAGA/TRY. Cantitatea maximă de tokenuri este de 1 miliard SAGA, iar recompensele Launchpool Token sunt de 45 de milioane SAGA, ceea ce reprezintă 4,5% din cantitatea maximă de tokenuri.

Deși proiectul este nou în industria crypto, a reușit să atragă o atenție deosebită.

Obiectivul principal al Saga sunt developerii. Echipa recunoaşte limitările blockchainurilor existente și aacceptat provocarea de a aborda direct scalabilitatea și complexitatea dezvoltării.

Oferta principală a Saga este capacitatea de a crea cu ușurință blockchainuri dedicate, cunoscute sub numele de „chainlet-uri”.

Aceste chainlet-uri sunt concepute pe baza unor aplicații specifice, eliminând necesitatea ca developerii să concureze pentru blockspace cu alte proiecte pe rețelele congestionate.

Exit mobile version