Solana va primi un fix pentru bug-ul de implementare pe 15 aprilie

Ecosistemul Solana se confruntă recent cu probleme din cauza tranzacțiilor nereușite, însă se pare că o remediere ar putea fi implementată pe 15 aprilie.

Solana va primi un fix pentru bug-ul de implementare pe 15 aprilie

Solana va primi un fix pentru bug-ul de implementare pe 15 aprilie | Google

Puncte cheie

Ecosistemul Solana a fost în centrul atenției în ultima vreme, în special din cauza volatilității mari a memecoinurilor create pe această platformă.

Recent, Solana s-a confruntat cu anumite probleme, tranzacțiile nefiind procesate corespunzător.

Aceste dificultăți au fost o surpriză pentru ecosistemul Solana, cunoscut în mod uzual pentru stabilitatea și capacitatea ridicată de procesare, însă se pare că aceste probleme au afectat valoarea Solana pe piață.

Fondatorii Solana au recunoscut problemele legate de înmulțirea tranzacțiilor nereușite și au anunțat că lucrează la o soluție.

Solana va primi un fix pentru bug-ul de implementare

Mert Mumtaz, CEO-ul Helius Labs, o firmă care oferă asistență back-end exclusiv rețelei Solana, a declarat recent că problema actuală a Solana nu este un defect de proiectare, ci o eroare de implementare.

El a explicat că distincția este foarte importantă deoarece erorile de implementare sunt, de obicei, minore, putând fi înlocuite cu alte implementări. Cu toate acestea, a subliniat că erorile de proiectare sunt în general mai grave și fundamentale.

Mert a subliniat că defectul pe care îl are Solana nu este unul de proiectare, ci o implementare cu erori.

De asemenea, a postat că timpul estimat pentru patch-ul următor este 15 aprilie, adăugând că, dacă în timpul testării sunt descoperite probleme suplimentare, această dată ar putea fi amânată.

Mert a spus că problema nu este singura de pe Solana și există și factori economici care trebuie luați în considerare pe termen lung.

Dar problema menționată mai sus este într-adevăr cea mai importantă în acest moment, iar odată ce aceasta este rezolvată, ajustarea piețelor locale de taxe și a stimulentelor economice poate fi fundamentată mai clar.

Mert a ținut, de asemenea, să sublinieze faptul că 90% dintre rețelele blockchain au fost aproape inutilizabile în ultimii ani, fără ca nimeni să comenteze, însă Solana a avut probleme timp de o săptămână din cauza „gestionării unei scalări mai mari decât aproape toate rețelele combinate, iar brusc a devenit cel mai prost blockchain din toate timpurile”.

Să sperăm că după ce Solana va primi fix-ul, lucrurile vor reveni la normal pentru rețea.

Exit mobile version