Sui colaborează cu BytePlus pentru explorarea IA şi Web3 gaming

Sui, o rețea blockchain layer-1, va colabora cu BytePlus, o filială a ByteDance (compania mamă a TikTok), pentru a explora proiecte de inteligență artificială (AI) și jocuri Web3.

Sui colaborează cu BytePlus pentru explorarea IA şi Web3 gaming | X

Puncte cheie

Rețeaua blockchain layer-1 Sui colaborează acum cu BytePlus, o filială a ByteDance, compania mamă a popularului TikTok.

Scopul acestui parteneriat este explorarea proiectelor de gaming bazate pe inteligență artificială și tehnologia Web3 în cadrul blockchainului Sui. Proiectele de gaming Web3 au cunoscut o creștere semnificativă a popularității în acest an.

Anunțul oficial a fost făcut pe X. Conform declarației, Mysten Labs, o companie de infrastructură Web3 și contributor original la blockchainul Sui, va colabora cu BytePlus, ramura tehnologică pentru companii a ByteDance.

Noul parteneriat a fost dezvăluit astăzi la evenimentul Sui Connect Dubai. Nota de presă menționează că BytePlus, în colaborare cu Mysten Labs, va explora stocarea datelor, recomandarea conținutului, generarea de conținut și realitatea augmentată în platformele de jocuri Web3 și proiectele SocialFi.

Anunțul a dezvăluit, de asemenea, că această colaborare îi permite rețelei Sui să utilizeze ByteHouse, un depozit de date cloud-native pentru analiza batch și în timp real, în combinație cu datele de la nodurile complete. Acest lucru va duce la performanțe ridicate și va asigura o livrare accelerată pentru utilizatori.

Mysten Labs a fost fondată de foști arhitecți șefi ai echipei de cercetare blockchain de la Meta.

Evan Cheng, co-fondatorul și CEO-ul companiei, a declarat într-un comunicat de presă că integrarea tehnologiilor de ultimă generație de recomandare bazată pe inteligență artificială și algoritmilor vizuali în Sui reprezintă un salt înainte pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor din cadrul platformelor de jocuri Web3 și proiectelor SocialFi.

În urma anunțului parteneriatului, prețul tokenului SUI a crescut la 1,25 dolari, cu aproximativ 7,6% în ultimele 24 de ore pe CoinMarketCap. SUI are o capitalizare totală de piață de peste 1,6 miliarde de dolari.

Pretul SUI
Pretul SUI

Ce este blockchain-ul Sui?

Sui este un blockchain protocol layer-1, ceea ce înseamnă că își realizează propriul consens și validare pentru blocurile de tranzacții din rețeaua sa folosind propriul token nativ, SUI. Blocurile de tranzacții pe Sui gestionează adesea fracțiuni mici din valoarea unui SUI.

Pentru a facilita lucrul cu blocurile de tranzacții, Sui oferă MIST. Un SUI este echivalent cu un miliard de MIST.

Pe lângă bazele tehnice puternice, Sui prioritizează experiența utilizatorului prin eliminarea barierelor asociate în mod obișnuit cu interacțiunile blockchain.

Prin inovații precum zkLogin, tranzacțiile sponsorizate și blocurile de tranzacții programabile, Sui creează un standard mai ridicat pentru experiența utilizatorului în cadrul Web3, asigurându-se că aplicațiile sunt accesibile și ușor de utilizat.

Exit mobile version