Un investitor profită de tendința memecoin 2.0, transformând 0,1 ETH în 136 ETH

Investind la doar câteva ore de la lansare, un traderul anonim atinge un uimitor randament de 990x

Un investitor profită de tendința memecoin 2.0, transformând 0,1 ETH în 136 ETH

Un investitor a reușit să obțină randamente ridicate de la criptomonedele inspirate de meme-uri PEPE și versiunea sa evoluată, PEPE2.0.

Așa cum a raportat Lookonchain, o platformă de analiză blockchain, investitorul, care s-a implicat în ambele proiecte la scurt timp după lansările lor respective, și-a transformat o investiție modestă într-o mică avere, amplificând miza inițială cu un număr impresionant de 990 de ori.

Tokenul Pepe ($PEPE), un memecoin deflaționist bazat pe Ethereum, a fost lansat ca un omagiu adus meme-ului bine cunoscut de pe internet, Pepe the Frog. Unic în politica sa fără taxe, un sistem redistributiv pentru recompensarea deținătorilor pe termen lung și cu un mecanism de ardere pentru menținerea rarității, PEPE a reușit să atragă o comunitate robustă de urmăritori.

Investitorul anonim, arătând o previziune impresionantă, a cumpărat 199 de miliarde de tokenuri PEPE cu doar 0,1 Ethereum (ETH) doar la 9 ore după ce moneda a fost lansată. Această investiție a fost mai târziu vândută pentru un considerabilă 99 ETH, evidențiind potențialul imens și volatilitatea acestor active digitale.

Dar investitorul nu s-a oprit aici. Într-o altă manieră, a făcut o mișcare similară cu PEPE2.0, o versiune revizuită a predecesorului său, care învață din experiențele trecute și vizează o să atingă un miliard de dolari.

Același investitor, capitalizând pe moment, a cheltuit un alt 0,1 ETH pentru a cumpăra 3,88 trilioane de tokenuri PEPE2.0 doar o oră după lansarea sa. O parte din această miză, 1,78 trilioane PEPE2.0, a fost mai târziu vândută pentru 37 ETH.

Memecoin-urile 2.0

Micro-tendința emergentă în criptomonede, care este la un pas de a deveni o mega-tendință, este meta 2.0, predominând în prezent în sectorul monedelor meme, dar cu un potențial ridicat pentru o expansiune rapidă.

Recent, a existat o creștere a monedelor meme 2.0. Ideea este că aceste proiecte adoptă numele monedelor meme populare precum Floki, PEPE și Wojak. Profitând de brandingul acestor proiecte, acestea atrag atenția traderilor și în cele din urmă capitalizează pe ea.

Un exemplu simplu este Wojak 2.0, care a experimentat o creștere uimitoare de 700% în doar o zi.

Chiar și cele mai moderate monedele tematice 2.0 au potențialul de a oferi câștiguri rapide de 1.000 mai mult.

WOJAK2.0 este superstarul performant de astăzi – până acum – a avut o creștere enormă de 3.221% de la lansarea sa ieri (29 iunie).

$PEPE2.0 ar putea fi primul succes notabil al tendinței meta 2.0. Deocamdată, $PEPE2.0 se află în fruntea tickerului DexTools hot pairs, cu originalul PEPE imediat în spate, pe locul 2.

Interesant este că ieri, PEPE2.0 a fost însoțit de SHIB2.0 pe măsură ce tema 2.0 a câștigat avânt, crescând cu 1.600% în decurs de 24 de ore.

PEPE 2.0 a experimentat deja o creștere de peste 10.000% pe graficul zilnic, dar se află într-o stagnare relativă astăzi, crescând cu doar 6%.

Cu toate acestea, interesul rămâne extrem de ridicat. Volumul de tranzacționare pentru perechea PEPE2.0/WETH este de 33 de milioane de dolari și pool-ul de lichiditate este robust.

În lumea criptomonedelor, sincronizarea, cunoașterea și un strop de noroc definesc adesea linia subțire între un investitor de succes și o poveste de precauție.

Exit mobile version