Top 17 criptomonede de investit în 2023

În acest ghid expunem topul celor mai bune criptomonede de investit. Citiți mai departe pentru a afla în ce puteți investi pentru un portofoliu complet.

Fotografie de la RODNAE Productions: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/bitcoin-crypto-criptomonede-argint-8370752/

Domeniul investițiilor în criptomonede poate reprezenta un sector de activitate cu un risc destul de mare, însă totuși, dacă este gestionat cu atenție, acesta poate aduce satisfacție atât pe termen lung, cât și pe termen scurt. Pentru a face parte din acest teren, este necesar să aveți câteva cunoștințe de bază, pe care mai apoi să le dezvoltați prin experiența dobândită pe parcurs.

Astfel, în acest ghid, vă vom expune câteva idei esențiale, cu ajutorul cărora să vă puteți forma o părere cu privire la modul în care funcționează domeniul criptomonedelor și, de asemenea, cum puteți investi în mod inteligent.

Așadar, am selectat un top 15 criptomonede de investit, ce au reușit să facă furori prin beneficiile pe care le oferă investitorilor. De asemenea, înainte de a ne iniția și a cunoaște aspectele de bază ale acestui sector de activitate, este necesar să precizăm faptul că piața criptomonedelor se remarcă prin volatilitate, ceea ce poate conduce ori la câștiguri impresionante, ori la rezultate mai puțin dorite, destul de copleșitoare.

Iar pentru a ne asigura că veți avea parte de o experiență completă, în care să puteți anticipa posibilele pierderi, vă invităm să parcurgeți cu atenție această prezentare, pentru a vă putea crea o perspectivă detaliată în privința celor mai eficiente criptomonede de investit în 2023.

Cele mai bune criptomonede de investit

În cele ce urmează, vă vom expune o listă concisă, ce conține cele mai bune criptomonede de investit:

  1. Dash2Trade
  2. IMPT
  3. Calvaria
  4. Tamadoge
  5. Lucky Block
  6. Battle Infinity
  7. Defi Coin
  8. Tikka Token
  9. Polygon
  10. The Sandbox
  11. Ethereum
  12. Enjin
  13. Decentraland
  14. Curve
  15. PancakeSwap
  16. Solana
  17. Chainlink

În ce criptomonede să investești în 2023 – Prezentare detaliată

 1. Dash2Trade – Platformă de analiză și semnale crypto

În prezent se simte tot mai pronunțat necesitatea de a avea acces la instrumente de analiză și previziune eficiente, fiabile și actualizate. Dash2Trade este o platformă, care își propune să vină în suportul investitorilor în criptomonede, ajutându-i să facă analize obiective, bazate pe semnale și trenduri la ordinea zilei. 

Dash2Trade își propune să realizeze cele menționate prin a pune la dispoziția utilizatorilor săi un șir de instrumente de analiză și previziune. Este vorba despre analiza în lanț, care permite generarea de rezultate și previziuni mult mai obiective. La fel, platformă oferă și semnale crypto – își informează utilizatorii despre cele mai bune momente de intrare în tranzacții.

Top 17 criptomonede de investit în 2023 

Platforma este alimentată de către un token nativ – D2T. Acesta este un token de tipul ERC-20, care rulează pe blockchain-ul Ethereum. Tokenul este acum în faza de prevânzare, iar proiectul a reușit deja să adune peste 500.000 de USD. Experții văd un potențial bun aici – platforma este gândită pentru a fi utilă, de aceea, are toate șansele să devină populară în rândul investitorilor și a celor pasionați de domeniul crypto. 

Cumpărați Dash 2 Trade 

 2. IMPT

Un proiect lansat recent și care face furori la faza de prevânzare este IMPT. Proiectul a reușit să atragă deja circa 5 milioane de USD, de aceea vă puteți da seama de ce am inclus și acest proiect în clasamentul din acest articol. În continuare descriem ce reprezintă IMPT și de ce este o investiție interesantă pentru anul 2023. 

IMPT este un proiect cu o utilitate mai rar întâlnită în domeniul crypto. IMPT își propune să facă “impact” prin a contribui la reducerea emisiilor de carbon. Proiectul colectează compensațiile pentru emisiile de carbon prin intermediul celor de peste 10.000 de comercianți, cu care IMPT are parteneriate semnate.

 

Pe lângă faptul că are o utilitate clar pronunțată, dar și o perspectivă de evoluție sustenabilă, IMPT se află acum la faza de prevânzare. Lucrurile se mișcă destul de rapid la această etapă, proiectul deja a colectat o sumă de circa 5 milioane de dolari. Plus la aceasta, criptomoneda are și un preț atractiv – de doar 0.018 USD. Prețul va fi mai mare deja la următoarea etapă a prevânzării – 0,023 USD. 

Cele menționate mai sus determină interesul grăbit al investitorilor – mulți doresc să prindă o investiție în IMPT chiar acum, la momentul prevânzării, prețul fiind unul avantajos. Plus la aceasta, potențialul de creștere este clar definit aici – deja la următoarea etapă a prevânzării prețul va crește, ceea ce determină șanse reale pentru investitori de a încasa profituri pe viitor.

Cumpărați IMPT

3. Calvaria

Calvaria este un joc nou pentru a câștiga criptomonede care, ulterior, pot fi convertite în bani reali. Acesta este un joc de cărți care oferă jucătorilor și participanților ecosistemului recompense pentru mai multe acțiuni. În primul rând, RIA se oferă ca recompensă pentru câștigurile obținute în cadrul bătăliilor. În al doilea rând, stakingul permite mizarea de RIA și obținerea recompenselor zilnice. 

Calvaria – pagina proiectului

Pe lângă latura de gaming, Calvaria are un ecosistem economic complex. Jucătorii sunt aici și investitori care, prin intermediul cărților dețin NFT-uri, deoarece fiecare carte Calvaria este un NFT. Plus la aceasta, jucătorii care dețin sume considerabile de RIA pot participa la procesul decizional al jocului, exact cum ar fi în cazul adunării acționarilor.

Calvaria în prevânzare

Reieșind din toate cele menționate devine evident că jocul are un bun potențial atât pentru 2023, cât și pentru anii următori. În acest context, investitorii se grăbesc să cumpere jetoane RIA chiar acum, când prețul este de doar 0,01 USD, deoarece proiectul este în faza de pre-vânzare. Prețul va crește deja la următoarea etapă a pre-vânzării. 

Cumpărați RIA (Calvaria)

Capitalul dumneavoastră este sub risc de pierdere.

4. Tamadoge

Tamadoge este considerat a fi cea mai bună platformă memecoin de tip Play-to-earn, fiind, de asemenea, și una dintre cele mai noi creații din acest domeniu. Tamadoge este, mai precis, moneda digitală din centrul universului Tamaverse, care vă permite să vă creați, creșteți și îngriji animalul de companie.

Mai apoi, odată ce acesta a ajuns la vârsta maturității, îl puteți folosi contra altor animale de companie înscrise pe platformă, câștigând, în acest fel, numeroase beneficii și premii de pe urma luptelor.

De asemenea, puteți lua în considerare și îmbunătățirea animalului de companie, pe parcursul acestei experiențe. Astfel, platforma vă pune la dispoziție și opțiunea de a cumpăra hrană și jucării animalului virtual, acestea venind sub formă de NFT-uri și putând fi tranzacționate direct din magazinul platformei.

Tamadoge este o criptomonedă deflaționistă, ce a fost lansată în luna iulie a anului 2023, fiind una dintre cele mai de impact monede ale momentului. Prin luptele la care ia parte animăluțul dumneavoastră și ascensiunea în clasament, puteți câștiga mai multe puncte, revendicând la sfârșitul lunii câștigurile din Dogepool.

Fiind una dintre alegerile de top atunci când vă întrebați în ce criptomonede să investești 2023, Tamadoge constituie o monedă cu un potențial impresionant, ce se remarcă pe piața crypto printr-o performanță de neegalat.

Cumpărați Tamadoge

5. Lucky Block

Întrucât tehnologia avansată a avut ca efect și o cerere ridicată în ceea ce privește jocurile de noroc online, Lucky Block a ajuns una dintre cele mai cunoscute și cele mai bune criptomonede de investit 2023. Mai precis, aceasta este o platformă de jocuri crypto, ce dorește revoluționarea industriei, aspect pe care a reușit să îl obțină, lucru confirmat de creșterea sa rapidă și profitabilă. 

Lucky Block dorește îndepărtarea puterii pe care o dețin operatorii de loterie centralizată, aplicând în loc de aceasta puterea de impact a rețelelor descentralizate de tip Web 3.0.

Aceasta are, în planul său, instaurarea unei loterii la nivel mondial cu jucători ce utilizează protocoale Blockchain și operează pe lanțul inteligent Binance. În acest fel, dezvoltatorii platformei urmăresc dezvoltarea transparenței și corectitudinii, două aspecte ce sunt în totalitate necesare în cadrul jocurilor de noroc, creând totodată o loterie în care orice jucător poate avea șanse mai bune de câștig. 

Considerată a fi una dintre cele mai bune criptomonede de investit 2023, Lucky Block și-a câștigat astfel popularitatea, explodând în tendințele pieței de investiții și atrăgând atenția tot mai multor comercianți. 

De asemenea, prin utilizarea acesteia, câștigătorii nu numai că sunt generați într-un mod aleatoriu, după ce au trecut printr-un proces de verificare atentă, ci jucătorilor li se va acorda și ocazia de a alege unde vor merge donațiile caritabile. Totodată, este necesar să precizăm și faptul că, la momentul actual, Lucky Block și-a câștigat titlul pentru cea mai bună monedă a anului 2023, sub un dolar. 

Cumpărați Lucky Block

6. Battle Infinity

Battle Infinity este, de asemenea, o platformă de jocuri, poziționată pe un loc important în topul celor mai bune criptomonede de investit. Acest lucru se datorează popularității câștigate de pe urma ecosistemului său care găzduiește mai multe jocuri de luptă de tip P2E, ce sunt integrate în lumea Metaverse Battle Arena.

Viziunea pe care dezvoltatorii monedei se axează este redată de revoluționarea lumii tradiționale a jocurilor, ceea ce a fost și un start avantajos pentru perioada de prevânzare a acesteia. 

De asemenea, utilizatorii pot achiziționa sau vinde diferite produse, folosind piața NFT disponibilă în cadrul platformei, editându-și și dezvoltându-și caracterele obținute în mediul virtual. Iar pe lângă această opțiune, celor interesați li se pune la dispoziție și oportunitatea de a face tranzacționări între monede și a achiziționa pământ în cadrul jocului.

Într-un ecosistem complet transparent și intangibil, Battle Infinity oferă clienților săi o experiență imersivă, din care totuși nu lipsește siguranța, și cu ajutorul căreia aceștia pot ajunge să câștige numeroase beneficii și recompense. 

Cumpărați Battle Infinity

7. DeFi Coin

DeFi Coin constituie un protocol, care va permite utilizatorilor să efectueze plăți crypto în cadrul oricărei companii ce poate accepta carduri de credit/ debit. Mai concret spus, acesta este un proiect ce se concentrează pe crearea unor soluții eficiente în sectorul bancar, dar și al plăților online.

Odată cu înaintarea în tehnologia, și tranzacțiile legate de banii din sistemul bancar trebuie să devină mai rapide și mult mai securizate, motiv pentru care DeFi Coin preia puterea în acest domeniu.

În acest fel, cu această aplicație destinată portofelului crypto, cei interesați vor putea primi și trimite criptomonede prin folosirea adreselor de e-mail, urmărind, de asemenea, prețul portofoliului lor investițional. 

Totuși, aceasta a ținut în suspans comercianții din cauza perioadei de liniște instaurate, pe parcursul căreia dezvoltatorii au lucrat pentru a scoate la lumină elementele principale ale DEX-ului promis.

DeFi Coin s-a poziționat în topul celor mai bune criptomonede de investit datorită planurilor de viitor promițătoare și totodată a câștigurilor impresionante obținute. Așadar, aplicația s-a remarcat prin obținerea unor câștiguri de impact, de 462% într-un interval de 14 zile, urmând, de asemenea, să se dezvolte pe această parte pe măsură ce își va lansa setul de funcționalități.

8. Tikka Token

Tikka Token ocupă un loc marcant în seria celor mai bune criptomonede de investit 2023 datorită eficienței și funcționalității sale, prin intermediul cărora este poziționat printre primele locuri în sectorul cripto-finanțe.

Tikka Token este, în fapt, creația din spatele echipei Cube Wealth, ce are în vedere furnizarea ajutorului necesar utilizatorilor, pe baza căruia aceștia să își poată construi un portofoliu de excepție, folosind opțiuni de active, alese de experți. Această metodă a fost adoptată întrucât fondatorul Cube, după cum afirmă acesta, și-a dat seama de monopolul pe care îl au persoanele cu influență asupra pieței de investiții.

Astfel, prin intermediul adoptării Tikka, orice comerciant de nivel mediu poate avea ocazia de a-și mări șansele în ceea ce privește portofoliul crypto, având oportunități oarecum egale cu cei ce stăpâneau înainte acest domeniu.

Totodată, unul dintre factorii principali pentru care Tikka Token își merită această poziție, fiind considerată a fi una dintre criptomonedele de top este redată de planul de viitor al dezvoltatorilor. Acesta constă în faptul că, privind într-o perspectivă destul de apropiată, toți deținătorii vor putea avea o structură DAO, beneficiind, de asemenea, de consiliere profesională în materie de investiții.

Automatizând procesul de creare și gestionare a părții financiare, Tikka va pune la dispoziția investitorilor cele mai bune opțiuni de investiții globale, aspect ce ar putea conduce mai apoi la o îmbunătățire a rezultatelor materiale.

9. Polygon

Polygon este o platformă ce are în vedere construirea și conectarea rețelelor blockchain compatibile cu Ethereum, fiind astfel o parte esențială a infrastructurii actuale Web3. 

Așadar, aceasta a fost creată cu scopul de a sprijini dezvoltarea infrastructurii, contribuind, de asemenea, la extinderea Ethereum, principala sa componentă fiind un cadru flexibil. Acesta, la rândul său, are în vedere permiterea dezvoltatorilor de a construi și a conecta infrastructuri Layer 2. 

Considerat a fi centrul Web3, Polygon se bucură de popularitate în rândul celor mai bune criptomonede de investit. Acesta a atins deja o performanță impresionantă, atrăgând atenția celor ce doresc să scape de taxele mari de tranzacționare pe rețeaua principală Ethereum, bucurându-se, de asemenea, și de o investiție din parte miliardarului Mark Cuban.

10. The Sandbox

Platforma Sandbox constituie o lume virtuală, în cadrul căreia jucătorii își pot construi, deține și totodată monetiza experiențele pe care le au în joc, utilizând blockchain-ul Ethereum și folosind tokenul nativ SAND. 

Aceasta este o modalitate unică de a crea, în timp ce utilizatorii pot apela și la NFT-uri pentru a putea atribui proprietate asupra activelor lor digitale. De asemenea, prin intermediul său, dezvoltatorilor li se oferă puterea de a aduce o valoare durabilă și în continuă creștere a activelor, ce mai apoi pot fi partajate între jocuri și platforme. 

Companii de renume, precum este cazul proprietarului Facebook consideră că Metaverse este, cu siguranță, următoarea idee, ce va fi adoptată în masă în viitorul apropiat. Odată cu utilizarea acesteia, oamenii vor putea lucra, juca, socializa, dar și alte lucruri pentru care manifestă interes, fiind implicate, de asemenea, sume ce pot fi câștigate. 

The Sandbox pare a avea deja un impact remarcabil atât în rândul oamenilor cu influență, cât și în rândul comercianților de rând, un aspect ce confirmă modul în care acesta se răsfrânge fiind reprezentat de o sumă plătită din partea unui anumit cumpărător. Deși acesta a rămas necunoscut, totuși s-a dezvăluit cum, în urma unei sume în valoare de 450.000 de dolari, acesta a reușit să își cumpere un petic de teren virtual lângă reședința Sandbox a rapperului Snoop Dogg.

11. Ethereum

Ethereum este o criptomonedă cu un nume răsunător datorită popularității pe care a câștigat-o pe parcursul anilor și cu ajutorul căreia a reușit să obțină performanțe impresionante și în rândul celor mai bune criptomonede de investit 2023.

În fapt, Ethereum este a doua cea mai mare criptomonedă din lume, după Bitcoin, constituind o platformă software open-source, pe care dezvoltatorii o pot utiliza pentru a crea atât criptomonede, cât și alte aplicații digitale. Rețeaua sa reprezintă baza aplicațiilor descentralizate de la nivel mondial, datorită modalității sale de funcționare prin contracte inteligente. 

Conform unor afirmații realizate în ceea ce privește creșterea Ethereum, s-a ajuns la concluzia că acesta ar putea afecta în mod semnificativ dominația pe piața Bitcoin, atât în următorul an, cât și în viitorul mai îndepărtat. Acest aspect se datorează faptului că Ether este mai scalabil, oferind totodată mai multe utilizări și soluții, după cum este cazul contractelor inteligente, care s-au remarcat în numeroase sectoare.

De asemenea, criptomoneda de renume a avut o actualizare recentă, ce se centrează pe o altă ediție a Ethereum, și anume Ethereum Merge, ce contribuie la creșterea scalabilității și reducerea taxelor. 

12. Enjin

Enjin este un proiect ce a cunoscut o creștere rapidă, fiind un produs ce se axează pe transformarea tokenului său în activ digital pentru articolele din cadrul jocului. Pentru a oferi o imagine mai detaliată asupra a ceea ce înseamnă de fapt acest proiect, este necesar să precizăm câteva detalii definitorii, ce fac din Enjin una dintre cele mai bune criptomonede de investit în anul 2023.

Acesta este un ecosistem centrat pe facilitarea procesului de creare și rulare a jocurilor bazate pe NFT, contribuind, de asemenea, la studiourile de jocuri ce necesită o concentrare suplimentară asupra procesului de dezvoltare. De asemenea, Enjin pune la dispoziție o gamă largă de instrumente end-to-end pe care atât jucătorii, cât și dezvoltatorii de jocuri să le poată utiliza pentru a face ca procesul de joc blockchain să fie unul fără probleme. 

Rețeaua permite persoanelor interesate să se bazeze pe Ethereum pentru a-și valorifica securitatea, punând la dispoziție toate instrumentele sale în mod gratuit. Creând un ecosistem robust și o comunitate de jocuri în care participanții sunt conectați între ei prin simbolul ENJ, proiectul continuă să facă furori, persistând astfel în rândul celor mai de top criptomonede. 

13. Decentraland

Decentraland, cunoscută și sub simbolul MANA, este o platformă de realitate virtuală, ce este alimentată de blockchain-ul Ethereum, permițându-le utilizatorilor să creeze și să monetizeze conținut și aplicații.

Similar cu proiectul The Sandbox, Decentraland funcționează după același principiu, astfel încât NFT-urile din cadrul acesteia pot fi folosite pentru a da dreptul de proprietate asupra unui imobil digital, iar după cum este cazul celor din realitate, cele mai valoroase sunt poziționate în cele mai centrale locuri.

Deși lansată în urma unei oferte inițiale în valoare de 24 de milioane de dolari, ce a avut loc în anul 2017, Decentraland s-a deschis publicului în anul 2020, moment în care utilizatorii au început crearea unei game largi de experiențe. Spre deosebire de platforme în cadrul cărora miliardarii își construiesc Metaversul, cheltuind sume considerabile, piața celor mai bune criptomonede de investit 2023 realizează acest lucru pe o bază cu o vechime de câțiva ani și la un cost cu mult mai redus.

14. Curve

Curve reprezintă un schimb descentralizat pentru monede stabile, ce se bazează pe utilizarea unui creator de piață automatizat pentru a putea gestiona lichiditatea. Acesta s-a remarcat datorită unei creșteri rapide în domeniul finanțelor descentralizate, abordarea sa inițială axându-se asupra valorificării lichidității monedelor stabile. 

Așadar, la numai câteva luni de existență pe piața investițională, tokenul nativ al Curve a reușit să depășească alte burse în ceea ce privește volumul de tranzacționare înregistrat. 

Curve constituie o alegere eficientă și sigură de achiziționat întrucât, la momentul actual se remarcă prin deținerea a 122 de fonduri de lichiditate, în cadrul cărora comisioanele de tranzacționare sunt caracterizate ca fiind competitive în comparație cu restul pieței. Astfel, toate acestea fac din tokenul CRV o oportunitate incomparabilă, fiind poziționată printre cele mai bune criptomonede de investit pentru anul în curs. 

15. PancakeSwap

PancakeSwap este o bursă descentralizată, care permite utilizatorilor să schimbe tokenuri, oferind lichiditate prin practicarea unor diferite activități și câștigând în schimb comisioane. 

Acesta este, de asemenea, principala bursă descentralizată pe BNB Smart Chain, ce se mândrește cu cele mai mari volume de tranzacționare de pe piață. DEX-ul său rulează pe BSC, construit pe baza Binance, funcționând cu o formă de sistem de staking, în cadrul căreia un număr de 21 de validatori se ocupă de verificarea tranzacțiilor.

16. Solana

Solana este o rețea blockchain, similară Ethereum, ce are funcționalitatea de contract inteligent, fiind distribuită la nivel global. Baza acestei rețele este redată de opțiunea Proof-of-History care este, în fapt, o secvență de calcul ce poate oferi o modalitate de a verifica criptografic trecerea dintre două evenimente. 

Astfel, prin gestionarea a mii de tranzacții în fiecare secundă, Solana a devenit o alternativă Ethereum, fiind, de asemenea, și mai ecologică întrucât se centrează pe reducerea puterii de calcul ce este necesară pentru verificare.

Totodată, este necesar să menționăm faptul că Solana deține, în prezent, unele dintre cele mai de top NFT-uri, aspect ce conduce mulți creatori către utilizarea platformei.

17. Chainlink

Chainlink este un ecosistem digital, alimentat de blockchain-ul Ethereum. Acesta a fost creat pentru a oferi cea mai bună conexiune între contractele inteligente și datele externe, motiv pentru care a căpătat și un loc important în cadrul celor mai bune criptomonede de investit în acest an.

Ecosistemul folosește tokenul LINK, având o rețea descentralizată care distribuie date, având, de asemenea, și un off-chain și un blockchain ce lucrează împreună pentru a asigura funcționarea corectă a rețelei.

Datorită serviciilor pe care le pune la dispoziție pentru sistemul blockchain, acesta continuă să se mențină pe poziții, numărându-se, în acest fel, printre alegerile investitorilor interesați de secțiunea de criptomonede de investit 2023.

Cum puteți cumpăra Tamadoge?

După cum am precizat și în rândurile de mai sus, Tamadoge este o criptomonedă ce și-a remarcat prezența pe piața de investiții, mai ales datorită perioadei sale de prevânzare ce s-a aflat în concurență cu aceeași perioadă, aparținând Ethereum.

Aceasta are în vederea construirea unui ecosistem de jocuri de tip play-to-earn cu animale de companie virtuale. Acestea, la rândul lor, beneficiază de avantaje din cadrul platformei, precum achiziționarea unor alimente sau produse de îmbrăcăminte și îngrijire, putând lupta cu alte animăluțe de pe platformă, redat printr-un NFT, ce operează pe blockchain-ul Ethereum.

Așadar, dacă sunteți interesat în achiziționarea Tamadoge, vom expune, în cele ce urmează, câțiva pași simpli, dar de bază, pe care este necesar să îi urmați în acest proces.

Pasul 1: Creați-vă un cont eToro.

Pasul 2: Furnizați un act de identitate pentru a putea trece cu succes prin procesul de verificare.

Pasul 3: Cumpărați USDT.

Pasul 4: Cumpărați Tamadoge introducând suma dorită.

Concluzie

În această recenzie, am analizat câteva dintre cele mai bune criptomonede de investit, ce s-au evidențiat pe piața de investiții pe parcursul anului 2023. Fiecare dintre acestea se bazează pe un sistem de funcționare unic și diverse beneficii, care pot contribui la o experiență unică, în cadrul căreia puteți avea parte de numeroase avantaje. 

Totodată, prin unicitatea sistemului lor, vă puteți diversifica portofoliul de investiții, luând în considerare scopul și obiectivele pe care vi le-ați setat. De asemenea, recomandăm să optați pentru dețineri pe termen mediu întrucât, în acest fel, vă puteți diminua șansele de a apărea riscuri ridicate de investiție.

Așadar, în cadrul acestui ghid, am luat în calcul criptomonede ce pot fi abordate pe termen mediu, aspect prin intermediul căruia vă puteți diversifica portofoliul investițional pe o parte, minimizând șansele unui potențial eșec, pe de o altă parte. 

Întrebări frecvente

Unul dintre principalele motive de a investi în criptomonede este reprezentat de dorința de a avea o valoare de încredere, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. De asemenea, pe lângă aceasta, trebuie luat în considerare că, în acest fel, spre deosebire de banii fiat, majoritatea criptomonedelor au o aprovizionare limitată, ceea ce face imposibil ca o instituție guvernamentală să-i dilueze valoarea prin inflație.

Pentru a investi în criptomonede, este necesar să vă înregistrați pe una dintre bursele de criptomonede aflate pe piață, urmând instrucțiunile oferite în funcție de platforma aleasă.

 

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version