Top 7 criptomonede cu potențial în 2023

Rămâneți la curent cu informații actualizate cu privire la cele mai bune criptomonede cu potențial din 2023

Domeniul criptomonedelor este, în prezent, unul destul de variat, ce se bucură de o popularitate largă, tot mai mulți investitori arătându-și un interes ridicat atât în ceea ce privește gama mai nouă de monede, cât și pentru cele ce se află pe piață de o perioadă mai lungă de timp.

Totuși, atunci când vine vorba de criptomonede cu potențial ridicat în anul 2023, este necesar să luăm în considerare analizele specialiștilor în domeniu. În acest fel, prin consultarea unei analize atent efectuată, șansele de a opta pentru cele mai bune alternative crypto pot crește considerabil.

Așadar, pentru a vă putea crea o imagine mai complexă cu privire la cele mai bune monede virtuale cu potențial, vă vom prezenta în cadrul acestei recenzii câteva aspecte importante pe care să le luați în considerare.

Top 7 criptomonede cu potențial

În cele ce urmează, specialiștii noștri în domeniu au întocmit o listă ce conține un top ce vă expune care sunt acele criptomonede cu potențial, din anul 2023.

Cele mai bune criptomonede cu potențial – descriere detaliată

Pentru a ne asigura că alegeți cele mai bune criptomonede cu potențial, care să fie și în concordanță cu dorințele dumneavoastră, vom analiza în detaliu topul monedelor ce s-au remarcat pe parcursul anului 2023 și care sunt caracteristicile principale ale acestora.

1. Dash2Trade

Dash2Trade este un proiect crypto nou, care a fost lansat reieșind din nevoia investitorilor în criptomonede de a avea accces la instrumente fiabile. Platforma oferă utilizatorilor săi analize și previziuni crypto, semnale crypto, precum și un sistem revoluționar de urmărirea a prevânzărilor de criptomonede (în baza punctelor).

Platforma este alimentată printr-un token nativ D2T – una dintre cele mai noi criptomonede lansate pe piața crypto. Tokenul rulează în baza blockchain-ului Ethereum, iar platforma este concepută în așa fel, încât deținătorii de D2T să aibă acces la anumite funcții premium. Așadar, utilizatorii sunt încurajați să achiziționeze această criptomonedă.

Top 7 criptomonede cu potențial în 2023

Momentan D2T este în faza de prevânzare. La finalul prevânzării proiectul își propune să atragă suma de 13,4 milioane USD, iar până în acest moment Dash2Trade a reușit să atragă deja peste 7,4 milioane USD. Cu toate că este în prevânzare, proiectul deja are o comunitate impresionantă de peste 70.000 de comercianți din întreaga lume.

Așadar, investitorii sunt încurajați să cumpere D2T pentru a folosi criptomonedele ulterior, în procesul de utilizare a acestei platforme și pentru a avea acces la instrumente premium. Momentan prețul criptomonedei este de 0,0513 USD, iar experții consideră că acesta este un preț optim pentru a investi în D2T, reieșind în special din faptul că la următoarea fază de prevânzare prețul va fi deja mai mare – de 0,0533 USDT.

Cumpărați Dash 2 Trade

2. Robotera – un nou joc play to earn cu roboți

Robotera este cea mai fresh lansare din prezent din domeniul jocurilor crypto play to earn. Acesta este un joc metaverse, care cuprinde tocmai 7 continente, pe care le vizitează jucătorii cu scopul de a face investiții în imobiliare și de a extrage resurse valoroase. Jucătorii își dezvoltă aici propriile avataruri – roboți, RobotEra fiind un joc futurist.

Economia jocului se bazează pe criptomoneda nativă TARO. Această criptomonedă este utilizată pentru a cumpăra NFT-uri și terenuri aici. Acum TARO este în faza de prevânzare, cotându-se la un preț avantajos de 0,02 USD. Deja au fost adunați peste 260.000 USD.

Cumpărați TARO (RobotEra)

3. IMPT

Atunci când vorbim despre IMPT, trebuie să înțelegem despre un proiect, care a reușit în circa 2 săptămâni de prevânzare să strângă peste 4 milioane de dolari. Acest lucru vorbește despre interesul investitorilor față de IMPT – un proiect revoluționar, care combină zona crypto cu zona protecției mediului.

Denumirea proiectului provine de la “impact” și este determinată de misiunea proiectului de a crea impact asupra mediului. IMPT își propune să facă acest impact prin compensarea emisiilor de carbon. Compensarea acestora se face prin intermediul celor de peste 25.000 de comercianți cu care proiectul colaborează. La fiecare cumpărătură efectuată la acești comercianți se reține o marjă – aceasta și este compensarea emisiilor de carbon.

Să aruncăm acum o privire și asupra ecosistemului IMPT. Acesta este un sistem care funcționează în baza tokenului nativ IMPT. Utilizatorii pot acumula criptomoneda, o pot retrage sau o pot utiliza pentru a cumpăra NFT-uri, inclusiv și NFT-uri foarte rare.

Cumpărați IMPT

4. Calvaria – tokenul RIA

Calvaria este încă un joc cu care puteți face bani, lansat acum recent și cu un mare potențial pentru anul 2023. Calvaria rulează pe tehnologia blockchain, mai exact pe blockchain-ul Polygon. Utilizarea acestei tehnologii a permis dezvoltatorilor să creeze un complex ecosistem în jurul acestui joc – un ecosistem în care jucătorii pot interacționa, pot tranzacționa active și pot câștiga bani reali.

Jocul are și o monedă internă, care este utilizată atât pentru cumpărarea unor cărți mai puternice, cât și pentru a cumpăra NFT-uri. Este vorba despre tokenul nativ al Calvaria – RIA. RIA este oferită sub formă de recompense pentru câștigurile obținute de către de jucători și sub formă de recompense zilnice pentru jucătorii care au decis să mizeze tokenuri.

Mai este o opțiune de a intra în posesia RIA – de a cumpăra RIA direct de pe site-ul Calvaria. Proiectul se află acum în faza de pre-vânzare, permițând investitorilor să cumpere jetonul pentru 0,025 USD. Pre-vânzarea a strâns deja peste 2 milioane USDT în doar câteva zile. Având deja o pre-vânzare reușită, jetoanele RIA au toate șansele de a crește în viitorul apropiat.

Plus la aceasta, a doua etapă a pre-vânzării crește automat valoarea RIA. Aceasta înseamnă că investitorii care cumpără acum se vor bucura de toate randamentele oferite de jetoanele RIA pe măsură ce trec prin diferitele etape de pre-vânzare. Calvaria a încheiat deja parteneriate cu Kucoin și Gate.io.

Cumpărați RIA (Calvaria)

5. Tamadoge (TAMA)

După cum era de așteptat, Tamadoge ocupă poziția cu numărul 1 în acest clasament, fiind considerată, de asemenea, și cea mai promițătoare monedă a momentului. Acest lucru se datorează modului în care aceasta a reușit să se remarca pe piața crypto, pe tot parcursul acestui an.

Tamadoge este considerată a fi cea mai bună platformă de tip play-to-earn, fiind moneda centrală a Tamaverse. Prin intermediul său, puteți participa la creșterea și îngrijirea animăluțului dumneavoastră de companie, cu care puteți câștiga mai apoi diverse recompense.

Lansat în luna iulie a anului 2023, Tamadoge constituie o monedă deflaționistă, prin care utilizatorii se pot lupta cu celelalte animăluțe, fapt ce îi va conduce mai apoi în primele rânduri din clasament. De asemenea, persoanele ale căror animale de companie vor înregistra cele mai multe puncte la sfârșitul fiecărei luni, vor putea revendica căștigurile din Dogepool-ul lunar.

Spre deosebire de situația suferită de Shiba Inu, Tamadoge are deja în vedere prevenirea apariției unei perioade similare, remarcându-se totodată prin deținerea unui stoc ridicat de criptomonede.

Este necesar să precizăm faptul că, în momentul de față, platforma Tamadoge se mândrește cu peste 23.000 de membri strânși pe canalul oficial al Telegram, unde comercianții susțin mișcarea TAMA și procesul său impresionant.

Cumpărați Tamadoge

6. Lucky Block (LBLOCK)

Lucky Block se află, de asemenea, în topul acestei liste întrucât aceasta a ieșit în evidență pe parcursul anului 2023, fiindu-i acordat titlul pentru cea mai bună platformă de tip loterie. În fapt, pentru a descrie mai detaliat procesul Lucky Block, este necesar să menționăm faptul că aceasta are în vedere dezvoltarea corectitudinii și transparenței în cadrul loteriilor.

Astfel, Lucky Block este, mai precis, o platformă ce folosește protocoale Blockchain, ce operează pe lanțul inteligent Binance, creând, în acest fel, o loterie care să furnizeze șanse egale oricărui jucător. De asemenea, pe lângă promovarea celor două caracteristici precizate anterior, loteria se bazează și pe o strategie solidă în ceea ce privește investițiile deținătorilor de tokenuri.

Totodată, câștigurile obținute de pe urma serviciilor utilizate în cadrul loteriei, și anume jackpot-ul, vor fi împărțite sub forma a 3 procente. Mai exact, un nivel de 70% va reveni câștigătorului, 10% va merge către platformă pentru a participa la îmbunătățirile acesteia, iar restul de 10% se va duce către o fundație caritabilă pe care jucătorii o vor putea alege.

De asemenea, atunci când LBLOCK este vândut pe platformele de tranzacționare, va fi impusă o taxă de 12%, Din acest procent, 1% va fi folosit drept combustibil, 4% va fi utilizat pentru premiile ce se dau în cadrul loteriei, 3% vor merge către competițiile NFT, iar 4% va reveni băncii virtuale a platformei.

Investitorii ce doresc un venit constant din top cele mai bune criptomonede cu potențial, trebuie să aibă în vedere faptul că LBLOCK este o monedă ce va aduce, pe viitor, performanțe inegalabile, ce vor contribui și la o creștere a portofoliului.

Cumpărați Lucky Block

7. Battle Infinity (IBAT)

Battle Infinity este o platformă de jocuri în cadrul căreia sunt integrate mai multe jocuri de luptă P2E, ce sunt integrate în lumea Metaverse, cunoscută sub numele de Battle Arena. În cadrul acesteia, jucătorii pot interacționa, performa și explora toate elementele ce fac parte din lumea virtuală.

De asemenea, acesta integrează jocurile cu metaverse și blockchain, oferind, în acest fel, o experiență descentralizată, ce furnizează utilizatorilor dreptul de proprietate directă asupra articolelor. Acest fapt se datorează, mai precis, unui ecosistem, ce se remarcă prin transparență, punând la dispoziție o experiență inedită, complet sigură, și fără limite.

Battle Infinity și-a ocupat un loc important în cadrul celor mai bune și căutate criptomonede cu potențial deoarece aceasta s-a făcut, mai ales, remarcată de către public prin perioada sa de prevânzare de succes, care a reușit să atingă suma dorită în doar 24 de zile de la începere.

Aceasta reprezintă o achiziție de impact în portofoliile investitorilor întrucât se află în topul criptomonedelor actuale, dar mai ales datorită faptului că prețul său continuă să înregistreze performanțe excepționale. Astfel, Battle Infinity poate constitui o adăugire perfectă, însă pentru detalii suplimentare cu privire la potențialul său, puteți consulta pagina oficială, ce se găsește sub același nume.

Clasificarea celor 7 criptomonede cu potențial

În rândurile de mai jos, vă vom prezenta modalitatea pe care am utilizat-o pentru a clasifica cele 7 criptomonede cu potențial, ce s-au remarcat în cursul anului 2023.

Volatilitatea prețului

Volatilitatea prețului reprezintă unul dintre cei mai importanți factori ce trebuie luați în considerare atunci când alegem criptomonedele în care să investim. Acest lucru se datorează faptului că, cu cât prețurile sunt mai volatile, cu atât riscul de a pierde capitalul se mărește.

Un exemplu în acest sens este redat de poziția pe care o adoptă adesea investitorii ce optează pentru valute digitale mai sigure, în locul acestor criptomonede, întrucât acestea din urmă pot reduce un posibil profit final.

Totuși, dacă acestea sunt privite drept investiții pe termen lung, atunci riscul de a înregistra pierderi se diminuează. De asemenea, este necesar să precizăm faptul că, după cum este cazul criptomonedelor prezentate mai sus, datorită potențialului pe care îl înregistrează, acestea pot aduce o creștere a șanselor de reușită datorită perioadelor foarte bune de pe piața crypto.

Criptomonedele tratate precum alte tehnologii de început

Criptomonedele reprezintă, în fapt, un domeniu aproape similar cu noile tehnologii deținute de către companiile ce vizează aducerea unor idei și concepte revoluționare în cadrul sectoarelor virtuale.

În acest fel, investitorii interesați încep să perceapă acțiunile din domeniul investițiilor și tehnologiei într-o manieră asemănătoare, mai ales dacă acestea se întrunesc în ceea ce privește partea ce se concentrează pe prețuri.

Datorită acestui aspect, criptomonedele cu potențial constituie, în actualitate, o oportunitate favorabilă, unele dintre acestea remarcându-se prin deținerea unor tehnologii destul de avansate, ce se centrează pe îmbinarea mediului virtual cu NFT-urile.

Cumpărați Dash 2 Trade

Concluzie

În cadrul acestei recenzii, ne-am axat atenția pe prezentarea unui top 12 al celor mai bune criptomonede cu potențial, ce au înregistrat un parcurs impresionant în anul 2023.

De asemenea, v-am expus și două dintre criptomonedele ce au atras atenția comercianților atât prin perioada lor de prevânzare, cât și datorită entuziasmului pe care l-au generat prin avantajele oferite.

Așadar, scopul acestui ghid s-a bazat pe crearea unei perspective complexe cu privire la tendințele actuale, scoțând, de asemenea, în evidență, performanțele unor monede virtuale cu potențial, de la care se așteaptă înregistrarea unor rezultate pe măsură și în viitor.

Cumpărați Dash 2 Trade

Întrebări frecvente

1. Care sunt cele mai promițătoare criptomonede cu potențial?

Puteți consulta această secțiune, destinată special prezentării criptomonedelor cu potențial, în cadrul acestei prezentări, în rândurile de mai sus.

2. Ce lucru face criptomonedele să aibă potențial?

Dacă urmăriți momentul potrivit de a realiza o investiție, criptomonedele vă pot aduce un profit impresionant pe viitor.

3. Cum pot să investesc în criptomonede cu potențial?

Pentru a avea cele mai mari șanse în ceea ce privește performanțele unor criptomonede cu potențial, încercați să urmăriți procesul acestora încă din perioada de prevânzare.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version