cursuri despre
criptomonede

Poziționează-te strategic
pentru cea mai mare creștere crypto

Mai mult de 331+ investitori internaționali

s-au alăturat deja academiei de când a fost lansată. Citește opinia lor

De ce să te înscrii în academie?

Nu rata oportunitățile
oferite de următorul ciclu crypto

Creșterea adoptării criptomonedelor de către investitori, atât de retail, cât și instituționali, ne arată că cel mai mare ciclu crypto este pe cale să înceapă.

Acest ciclu crypto are potențialul de a oferi oportunități financiare imense și de a te poziționa în centrul viitorului finanțelor.

Dacă dorești să:

Mai mult de 331+ investitori internaționali

s-au alăturat deja academiei de când a fost lansată. Citește opinia lor

păreri

Feedback din partea comunității

despre

Academia crypto.ro este unul dintre cele mai detaliate cursuri de criptomonede.

Creată pentru a susține adopția criptomonedelor, acest curs crypto îți oferă strategii și informații detaliate, pentru a sprijini investițiile profitabile.

300+

de membri mulțumiți ai academiei

beneficii în calitate de membru crypto.ro

12+

module ce acoperă totul despre crypto

41+

lecții detaliate actualizate constant

mentor principal

Alex Numeris, fondator & CEO crypto.ro

numeris-pic

Alex Numeris alex numeris is verified

Alex Numeris este un investitor și antreprenor româno-american.
Fondator & CEO la crypto.ro

A început să investească în active crypto în 2017, și de atunci a fost constant într-un proces de învățare despre dinamica pieței crypto și despre potențialul său de a face investiții profitabile.

Pe parcursul anilor, Alex a investit constant în Bitcoin și diverse active crypto, construind portofolii profitabile în timpul mai multor cicluri de piață crypto.

El este profund implicat în promovarea adopției crypto, fiind convins că aceasta deține cheia către libertatea financiară pentru nenumărate persoane din întreaga lume.

Acum, Alex este pregătit să împărtășească cunoștințele și experiența sa cu tine. Cu peste 6 ani de experiență practică în piața crypto, el a creat unul dintre cele mai detaliate cursuri de criptomonede disponibile.

Aceste cursuri crypto sunt concepute pentru a te ajuta să navighezi în siguranță prin lumea complexă a investițiilor crypto, cu scopul de a te pune pe drumul către prosperitate financiară.

Prin intermediul acestui curs crypto, Alex dorește să îți transmită cunoștințele și abilitățile necesare pentru a face decizii pentru investiții crypto profitabile.

Pasiunea sa pentru crypto, dar și cunoștințele sale extinse despre piață, îl poziționează ca mentorul perfect pentru a te îndruma către investiții inteligente în criptomonede.

module educaționale

12 module actualizate constant
cu informații noi din experiență practică

În acest modul, explorăm călătoria mea personală. Află despre viața mea, despre urmărirea neîncetată a obiectivelor mele și despre anii de dedicare care, în cele din urmă, mi-au adus libertatea financiară.

Aceasta este o poveste despre reziliență, ambiție și puterea transformatoare a criptomonedelor.

Acest modul te introduce în lumea dinamică a criptomonedelor și viziunea academiei crypto.

Obține o înțelegere inițială a conceptelor fundamentale ale criptomonedelor și primește o privire de ansamblu asupra a ceea ce să te aștepți de la acest curs de criptomonede.

Descoperă aplicațiile și instrumentele care îmi permit să realizez tranzacții cu criptomonede direct de pe telefonul meu mobil. Află cum cumpăr, vând și tranzacționez criptomonede direct de pe telefon, ceea ce îmi permite să generez profituri chiar și în timp ce călătoresc sau mă bucur de viață.

În acest modul, te voi ghida prin instrumentele digitale care mă ajută în investițiile mele crypto.

Acest modul îți prezintă cunoștințele necesare pentru a investi în siguranță în criptomonede. Nu doar că vei învăța cum să faci investiții în siguranță, dar și momentul crucial când să cumperi.

Vom aprofunda motivele din spatele acestor decizii, oferindu-ți o înțelegere completă care te va ajuta să navighezi cu încredere piața crypto.

Acest modul esențial te ghidează despre cum să îți stochezi în siguranță criptomonedele. Vom examina caracteristicile distincte și cazurile de utilizare atât pentru portofelele ‘hot’, cât și pentru cele ‘cold’, permițându-ți să înțelegi și să alegi metoda de stocare potrivită nevoilor tale.

Descoperă complexitățile tranzacționării cu criptomonede în acest modul cuprinzător. Aprofundează diferențele dintre tranzacționarea spot, futures, arbitraj și alte opțiuni de trading.

În plus, voi împărtăși stilul meu de trading care în timp a obținut în mod constant rezultate profitabile, permițându-mi să mă axez și pe business.

Acest modul oferă idei esențiale despre când și cum să ieși în siguranță din piața crypto. Învață diverse metode de a cheltui crypto, completate de demonstrații reale din călătoriile mele.

Vom explora strategii care maximizează profiturile și minimizează riscurile, ajutându-te să profiți la maximum de investițiile tale în criptomonede.

Finanțe descentralizate (DeFi) – viitorul finanțelor fără intermediari. Acest modul îți explică clar DeFi, oferindu-ți o înțelegere solidă a ceea ce este și cum modelează peisajul financiar.

Învață modalități practice de a profita de pe urma DeFi și începe să-ți păvezi drumul către independența financiară.

Fără participarea unor terți.

Aprofundează NFT-urile și explorează diversele lor cazuri de utilizare. Acest modul te va dota cu cunoștințele necesare pentru a cumpăra, vinde și emite NFT-uri cu încredere.

De asemenea, voi împărtăși perspective din portofoliul meu personal de NFT-uri, ce am învățat și greșelile pe care trebuie să le eviți.

Metaverse, următoarea frontieră a interacțiunii digitale. În acest modul, vom explora ce este Metaverse și cum ar putea să revoluționeze viețile noastre.

Indiferent dacă este viitorul sau nu, oportunitățile de investiții în acest segment crypto în plină dezvoltare sunt vaste și gata pentru explorare.

Industria jocurilor online, evaluată la peste 300 de miliarde de dolari, se îndreaptă rapid spre sfera crypto. Ești pregătit să îți revendici partea de profituri?

Acest modul te va ghida despre cum să capitalizezi această schimbare monumentală și să culegi beneficiile evoluției crypto a acestei industrii în plină dezvoltare.

Pentru cei care doresc să se diversifice în active mai tangibile, acțiunile tokenizate reprezintă o oportunitate interesantă. Experimentează Wall Street pe blockchain, care funcționează non-stop.

Acest modul te va ghida prin lumea acțiunilor tokenizate, ilustrând cum se intersectează finanțele tradiționale cu blockchain.

înscrie-te acum

Cel mai detaliat curs de criptomonede
Poziționează-te pentru cea mai mare creștere crypto

ANUAL

€ 360 /an

Învață crypto pentru mai puțin decât cafeaua ta zilnică

PE VIAȚĂ

€ 900

O singură plată, access nelimitat

întrebari frecvente

Tot ce trebuie să știi

crypto.ro este cea mai mare platformă de criptomonede din România, disponibilă și internațional în limba engleză prin intermediul crypto.ro global.

Misiunea noastră este să creștem adopția criptomonedelor și să ajutăm cât mai mulți investitori de criptomonede, ținându-i educați și informați.

Pe lângă aceste cursuri de criptomonede, desfășurăm și o serie de podcast-uri și proiectul Cryptokids, prin care investim în educația financiară a copiilor noștri.

Academia crypto.ro este o platformă educațională online dedicată furnizării de cunoștințe detaliate despre investițiile în criptomonede.

Academia acoperă o gamă largă de subiecte, de la principii de bază până la strategii avansate de tranzacționare, având ca scop împuternicirea investitorilor pentru a naviga pe piața criptomonedelor cu încredere.

Alex Numeris este un investitor și antreprenor româno-american implicat în mod profund în spațiul crypto începând din 2017. Cu experiența sa practică, Alex a obținut numeroase portofolii profitable prin investiții strategice în criptomonede.

El este fondatorul crypto.ro și îndeplinește rolul de mentor pentru a ghida membrii academiei către investiții inteligente în criptomonede.

Academia crypto.ro își propune să educe persoanele interesate de spațiul crypto, pentru a beneficia de decizii informate și profitabile.

Academia crypto este concepută pentru oricine este interesat de investițiile în criptomonede, indiferent de nivelul lor de experiență. Modulele noastre sunt structurate astfel încât să fie potrivite atât pentru începători, cât și pentru investitori experimentați.

Începătorii pot porni cu modulele noastre introductive, care acoperă aspectele de bază ale criptomonedelor, în timp ce investitorii experimentați se pot aprofunda în lecțiile noastre avansate.

Ca membru al Academiei crypto.ro, veți avea acces la conținut educațional cuprinzător, inclusiv cursuri de la nivel începător la avansat, sesiuni live de întrebări și răspunsuri, strategii personalizate de investiții și o comunitate exclusivă.

Aceste resurse vă vor dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lua decizii informate în piața criptomonedelor. De asemenea, membrii premium beneficiază de acces la conținut nou, suport prioritar și reduceri exclusive.

Academia acoperă o gamă largă de teme, de la principiile criptomonedelor și tehnologiei blockchain până la strategii avansate de tranzacționare.

Aceasta include înțelegerea diferitelor opțiuni de tranzacționare precum tranzacționarea spot, futures, arbitraj, modalități sigure de stocare a criptomonedelor, DeFi, NFT-uri, Metaverse, Gaming și acțiuni tokenizate, printre altele.

Da, cursul nostru este conceput să poată fi parcurs în ritmul propriu, astfel încât să poți lua timpul necesar pentru a înțelege fiecare modul în profunzime. Durata întregului curs depinde de ritmul în care parcurgi modulele.

Da, membrii premium au oportunitatea de a interacționa direct cu Alex Numeris și cu alți instructori. Toți membrii au acces și la comunitate, unde pot posta întrebări și împărtăși experiențe.

Membrii înscriși gratuit au acces la o introducere de bază în criptomonede, un newsletter informativ săptămânal, comunitate și unele ghiduri de tranzacționare de bază.

Membrii premium, pe de altă parte, au acces complet la toate cursurile, seminarii live, strategii personalizate de investiții, acces la conținut nou, suport prioritar și reduceri exclusive.

Noi garantăm calitatea cursului nostru și dorim să fii mulțumit de investiția ta în educație. În cazul în care, din orice motiv, nu ești mulțumit de curs, îți oferim o rambursare integrală într-un anumit interval de timp.

Rezervă-ți locul

Înscrierile se deschid în curând!