Politica de Confidențialitate

Data ultimei modificări: 3 Mai 2021

Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine suntem noi?

crypto.ro SRL este o persoană juridică de naționalitate romană, a având sediul social în Timișoara, str. Cozia nr. 59, județul Timiș, număr de ordine în Registrul Comerțului J35/1664/2021, cod unic de înregistrare fiscală 44151196 (denumită în continuare „crypto.ro” sau „crypto.ro SRL”), număr de telefon 0738431595 și adresa de e-mail info@crypto.ro prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 Al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit în continuare „RGDP„), precum și a celorlalte prevederi legale aplicabile în materia prelucrării datelor cu caracter personal.

Aceasta notă de informare descrie de ce și în ce mod prelucrăm datele cu caracter personal colectate de la sau transmise de dumneavoastră în momentul folosirii domeniului https://crypto.ro (denumit în continuare „Site-ul„), precum și informații privind drepturile dumneavoastră cu privire la aceste prelucrări.

crypto.ro acționează în calitate de Operator cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal (denumite în continuare „Datele Dumneavoastră„).

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această notă de informare pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm Datele Dumneavoastră sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Notei De Informare Privind Prelucrarea Datelor Cu Caracter Personal. Acest document este actual de la data care apare în partea de sus a documentului.

Vom trata Datele Dumneavoastră într-o manieră compatibilă cu notificarea de confidențialitate în baza cărora au fost colectate, cu excepția cazului în care avem consimțământul tău să le tratăm diferit.

Pentru orice întrebări în legătură cu datele dumneavoastră și modalitățile de prelucrare a acestora, puteți contacta crypto.ro la următoarele date de contact:

crypto.ro SRL, Timișoara, str. Cozia nr. 59, județul Timiș,

Email: info@crypto.ro

Datele cu caracter personal prelucrate și categorii de date prelucrate de către crypto.ro

Potrivit RGPD datele cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Principalele date / categorii de date prelucrate de crypto.ro pot fi, în funcție de scopurile asociate prelucrării, una sau mai multe dintre următoarele:

  • numele și prenumele dumneavoastră;
  • datele dumneavoastră de contact (număr de telefon, adresa de email, adresa de domiciliu/reședința);
  • informații despre browserul web folosit de dumneavoastră, adresa IP, fusul orar și unele dintre modulele cookie instalate pe dispozitivul dvs;
  • informații despre paginile web sau produsele individuale pe care le vizualizați, ce site-uri web sau termeni de căutare v-au trimis la Site, furnizorul dumneavoastră de internet și informații despre modul în care interacționați cu Site-ul;
  • preferințe aflate în legătura cu tipurile de servicii/produse oferite de către crypto.ro și/sau comercializate prin intermediul platformei (precum istoric de navigare, timpul petrecut pe Site,  rata de renunțare, etc), evaluarea produselor și serviciilor;

Nu colectam și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, așa cum sunt definite în RGDP în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

De unde provin Datele Dumneavoastră?

Colectăm datele de la dumneavoastră, spre exemplu, atunci când:

Va abonași la newsletter, ne trimiți un mesaj privat prin intermediul rețelelor sociale, ne trimiți un e-mail, lăsați un comentariu pe rețelele sociale ale crypto.ro, ne etichetați în postări / poze pe rețelele sociale, distribuiți conținutul nostru, etc.

De asemenea colectăm Datele Dumneavoastră în momentul vizitei pe Site, creări contului pe Site și/sau depunerea unei comenzi sau orice altă interacțiune pe care o aveți cu Site-ul.

Colectăm informații despre dispozitive utilizând următoarele tehnologii:

– „Cookies” are fișiere de date care sunt plasate pe dispozitivul sau computerul dumneavoastră și includ adesea un identificator unic anonim. Pentru mai multe informații despre modulele cookie și despre să dezactivați modulele cookie, vizitați Politica de Cookies

– „Fișiere jurnal” urmări acțiunile care au loc pe Site, și să colecteze date, inclusiv adresa IP, tipul de browser, furnizorul de servicii Internet, pagini de trimitere / ieșire, și date / marcaje de timp.

– „Semnalizatoare web”, „etichete” și „pixeli” sunt fișiere electronice utilizate pentru a înregistra informații despre modul în care navigați pe Site.

Vom putea să primim date personale care vă privesc din diferite terțe părți (sau surse publice), cum ar fi:

Date tehnice de la furnizorii de analitice (precum Google Analytics), rețele de advertising (precum 2performant sau ProfitShare), furnizorii de informații privind căutările (precum Google Search Console), furnizori de informații privind interacțiunea ta cu Platforma (precum Hey! Oliver,).

Date de contact, Date financiare și Date de tranzacționare de la furnizori de servicii tehnice, de plată sau de livrare.

Date de identificare și Date de contact din surse publice (precum Registrul Comerțului, ANAF, Ministerul de Finanțe, Portalul Instanțelor de judecată).

Link-uri de la terțe părți

Această Notă de Informare nu acoperă aplicațiile și site-urile altor terți la care poți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru (inclusiv când te duci, de exemplu, pe paginile comunităților noastre din social media, precum Facebook, Instagram, etc.). Totodată, nu suntem responsabili pentru niciun fel de link al partenerilor noștri comerciali sau al celor care plasează publicitate în cadrul articolele noastre, inclusiv cele de pe profilele rețelelor sociale. Când dați click pe acele linkuri, terțe părți pot colecta sau partaja datele care vă privesc. Nu controlăm site-urile acestor terțe părți și nici nu suntem responsabili pentru politicile lor de prelucrare, confidențialitate și securitate. Când părăsești site-ul nostru, vă încurajăm să examinați Politica de confidențialitate/Nota de informare, precum și condițiile de utilizare de pe orice site și/sau aplicație înainte de a furniza date personale către aceștia.

Ce tipuri de prelucrări de date efectuează crypto.ro?

crypto.ro prelucrează date cu caracter personal în scopurile enunțate în prezenta notă de informare, iar pentru fiecare scop pot fi utilizate una sau mai mult operațiuni de prelucrare a datelor cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

Scopurile în care sunt prelucrate Datele Dumneavoastră

crypto.ro prelucrează Datele Dumneavoastră în multiple scopuri, iar modalitățile de colectare, baza legală de prelucrare, utilizarea, dezvăluirea, perioadele de păstrare, etc. pot fi diferite funcție de scop.

Vom folosi Datele Dumneavoastră doar pentru unul sau mai multe dintre scopurile descrise în această notă de informare.

Nu vă folosim datele pentru a vă trimite comunicări de marketing decât dacă optați în mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar și în astfel de cazuri, vă asigurăm că aveți o opțiune ușor de folosit pentru a vă dezabona (retrageți consimțământul) în orice moment, fie în comunicarea însăși, fie contactând-ne la următoarea adresă de email: info@crypto.ro

Acestea pot fi:

-Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre;

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de navigare pe Site. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. pe Site.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

Pentru a vă furniza reclame personalizate care credem că vă pot interesa.

-Pentru apărarea intereselor noastre legitime;

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

  • măsuri de protecție a Site-ului și a utilizatorilor platformei crypto.ro față de atacuri cibernetice:
  • măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Pentru prestarea serviciilor noastre în beneficiul dvs.;

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

  • crearea și administrarea contului în cadrul platformei crypto.ro;
  • publicarea articolelor informative;
  • prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea și facturarea acestora;
  • soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă;
  • rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  • asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs.cu privire la comenzile dvs. sau serviciile crypto.ro sau ale partenerilor din crypto.ro. sau orice alte solicitări adresați crypto.ro

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între crypto.ro și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

– Pentru respectarea unor cerințe legale, cum ar fi cele de natura fiscala ori de arhivare.

– Pentru gestiunea economico-financiară-administrativă a crypto.ro.

– Pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Temeiurile juridice pe care se bazează crypto.ro în prelucrarea Datelor Dumneavoastră

Prelucrarea datelor se întemeiază pe cel puțin una dintre următoarele condiții de legalitate a prelucrării:

  • prelucrarea poate fi necesară pentru încheierea raportului juridic / contractului cu dumneavoastră ori pentru executarea acestuia;
  • prelucrarea poate fi necesară pentru îndeplinirea unei obligații legale care îi revine crypto.ro (de ex. cele referitoare la gestionara documentelor justificative din punct de vedere fiscal);
  • prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de crypto.ro, cum ar fi:

– administrarea activității noastre;

– gestionarea riscurilor aflate în legătura cu activitatea noastră;

– gestionarea relațiilor noastre cu potențialii clienți, clienții și /sau partenerii noștri;

  • prelucrarea poate fi bazata pe consimțământul dumneavoastră pentru ipotezele in care RGPD impune obținerea consimțământului sau acesta nu se întemeiază pe o altă condiție de legalitate.

 Cât timp păstram Datele Dumneavoastră?

Păstram Datele Dumneavoastră prelucrate de crypto.ro doar atât timp cât este necesar pentru scopul pentru care au fost colectate (inclusiv conform legii sau reglementarilor aplicabile), astfel:

  • pe durata prevăzută de lege în situațiile în care există acte normative aplicabile în acest sens (de ex în cazul registrelor de contabilitate obligatorii);
  • pe durata derulării contractului / raportului juridic pentru prelucrările Datelor Dumneavoastră necesare în executarea acestuia;
  • până la expirarea termenului de prescripție, în ceea ce privește cazurile în care crypto.ro ar avea un interes legitim să păstreze anumite dintre Datele Dumneavoastră în legătură cu un potențial litigiu ce ar putea să apară între părți.
  • pe durata gestionării relației cu potențialii clienți /clienții (de exemplu pe durata existentei unui cont activ pe Site, în cazul clienților care au creat cont), pentru prelucrările în scopul transmiterii de comunicări conținând informații și oferte privind serviciile noastre, precum si cele ale partenerilor noștri, comunicări comerciale, respectiv pana la exercitarea dreptului de opoziție (opt-out) de către dumneavoastră în acest sens;
  • până la retragerea consimțământului pentru prelucrările Datele Dumneavoastră întemeiate exclusiv pe consimțământ;
  • în orice alte ipoteze ori in absența unor cerințe legale, reglementare sau contractuale specifice, perioada noastră de referință pentru păstrarea datelor personale este de minim 5 ani de la data încetării relațiilor / ultimul contact dintre crypto.ro și dumneavoastră.

Dezvăluirea Datelor Dumneavoastră către terți

Putem dezvălui datele dumneavoastră, respectând legea aplicabilă, partenerilor de afaceri sau altor terți.

De exemplu, am putea furniza datele dumneavoastră către alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicații, agenții media, agenții de publicitate, servicii de contabilitate și resurse umane, furnizori de soluții integrate, servicii juridice și alți terți cu care avem o relație contractuală. Acești terți sunt selectați cu o grijă deosebită astfel încât datele dumneavoastră să fie prelucrate doar în scopurile pe care noi le indicăm.

De asemenea, am putea partaja datele dumneavoastră către alți parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Deși puțin probabil, am putea vinde în viitor afacerea sau o parte a afacerii, situație care va include transferul datelor dumneavoastră.

Putem transmite datele și altor părți având consimțământul sau potrivit instrucțiunilor dumneavoastră.

Vom putea, de asemenea, furniza informațiile dumneavoastră cu caracter personal și către parchet, poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Ne vom asigura, în limite rezonabile, că datele dumneavoastră nu părăsesc Spațiul Economic European, însă, în măsura în care vom transfera date către state din afara SEE, ne vom asigura, în toate cazurile, că transferurile sunt legitime, având la baza consimțământul tău explicit sau alt temei legal.

Accesul altor persoane la datele dumneavoastră personale

În anumite cazuri, și alte terțe persoane vor avea acces la datele personale, precum:

  • Facebook;
  • Instagram;
  • LinkedIn;
  • Youtube;

Platforme de chat online etc.

Modulul Litespeed Cache

Acest site utilizează stocarea în cache pentru a facilita un timp de răspuns mai rapid și o experiență mai bună a utilizatorului. Memorarea în cache poate stoca o copie duplicat a fiecărei pagini web care este afișată pe acest site. Toate fișierele cache sunt temporare și nu sunt accesate niciodată de către terți, cu excepția cazului în care este necesar pentru a obține asistență tehnică de la furnizorul pluginului cache. Fișierele cache expiră conform unui program stabilit de administratorul site-ului, dar pot fi ușor curățate de administrator înainte de expirarea lor naturală, dacă este necesar.

Transferuri internaționale

În acest moment nu transferăm și nu intenționăm să transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau o parte dintre acestea către alte companii, organizații sau persoane din state terțe sau către organizații internaționale.

Dacă va fi necesar să transferăm datele dumneavoastră către vreuna dintre destinațiile de mai sus, îți vom transmite în prealabil o nouă notă de informare cu privire la aceasta.

Transferul de date cu caracter personal către un stat terț poate avea loc numai dacă statul către care se intenționează transferul asigură un nivel de protecție adecvat.

Transferul de date către un stat a cărui legislație nu prevede un nivel de protecție cel puțin egal cu cel oferit de Regulament General de Protecție a Datelor este posibil numai dacă există garanții suficiente cu privire la protecția drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate. Aceste garanții vor fi stabilite de noi prin contracte încheiate cu furnizorii/prestatori de servicii către care se va realiza transferul datelor dumneavoastră personale.

Unii dintre furnizorii noștri de prestări servicii e posibil să fie localizați în afara Spațiului Economic European (SEE), astfel încât procesarea din partea lor a datelor dumneavoastră personale va implica un transfer de date în afara SEE.

De fiecare dată când vom transfera datele dumneavoastră personale în afara SEE, ne vom asigura că există un nivel de protecția similar.

Consecințele refuzului furnizării datelor personale

Dumneavoastră alegeți dacă doriți să beneficiați de un serviciile noastre, astfel că de regula nu sunteți obligat sa va furnizați informațiile personale către crypto.ro. Totuși, în măsura în care ați optat să accesați și să utilizați platforma administrata de societatea noastră sau beneficiați în alt context de serviciile noastre, furnizarea datelor cu caracter personal constituie o necesitate din perspectiva cerințelor legale și/sau a relației juridice cu crypto.ro deoarece aceste informații sunt necesare pentru furnizarea serviciilor, iar în lipsa deținerii de către crypto.ro a acestor date nu vom putea oferi unele / toate serviciile noastre.

Astfel că, în numite situații, în funcție de datele pe care refuzați să le furnizați este posibil că:

  • crypto.ro să fie în imposibilitatea de a încheia raportul juridic/contractul ori de a continua relația contractuala cu dumneavoastră;
  • crypto.ro să fie pusă în imposibilitatea de a-și onora obligațiile asumate față de dvs.

Daca apreciați că informațiile conținute în prezenta sunt ambigue ori conțin neclarități, puteți solicita în orice moment lămuriri în acest sens din partea noastră la [ ].

Drepturile dumneavoastră și modul de exercitare al acestora

crypto.ro este responsabilă pentru facilitarea exercitării oricăruia dintre drepturile dumneavoastră menționate mai jos.

Oricare dintre aceste drepturi poate fi exercitat prin trimiterea unui e-mail la adresa info@crypto.ro ori ne puteți transmite o cerere scrisă la următoarea adresă: Timișoara, str. Cozia nr. 59, județul Timiș.

Dreptul de acces

Aveți dreptul de acces, conform articolului 15 din RGPD, respectiv de a obține din partea crypto.ro o confirmare că prelucrează sau nu date personale care vă privesc și, în caz afirmativ următoarele informații: (a) scopurile prelucrării; (b) categoriile de date cu caracter personal vizate; (c) destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează să le fie divulgate, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale; (d) acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează ca vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă; (e) existența dreptului de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal ori restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal sau a dreptului de a se opune prelucrării; (f) dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere; (g) în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la client, orice informații disponibile privind sursa acestora; (h) existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri, menționat la articolul 22 alineatele (1) si (4) din RGPD, precum și, cel puțin în cazurile respective, informații pertinente privind logica utilizată și privind importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată. În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate către o țară terță sau o organizație internațională, aveți dreptul sa fiți informat cu privire la garanțiile adecvate în temeiul articolului 46 din RGPD referitoare la transfer.

La solicitarea dumneavoastră, crypto.ro vă va furniza o copie a Datelor Dumneavoastră care fac obiectul prelucrării.

Dreptul la

rectificarea datelor

Aveți dreptul de a obține de la crypto.ro rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc, conform articolului 16 din RGPD. Ținând-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, aveți dreptul de a obține completarea Datelor Dumneavoastră care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Atunci când este posibil sau necesar vom face corecții (după caz) pe baza informațiilor actualizate și vă vom informa cu privire la acest aspect dacă este cazul.

Dreptul la

ștergerea datelor

Aveți dreptul de a obține din partea crypto.ro ștergerea Datelor Dumneavoastră (conform articolului 17 din RGPD), fără întârzieri nejustificate, cu excepția anumitor ipoteze prevăzute de RGPD, dacă se aplică unul dintre următoarele motive:

  1. Datele Dumneavoastră nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  2. va retrageți consimțământul în baza căruia are loc prelucrarea în măsura în care prelucrarea se bazează exclusiv pe consimțământ și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  3. va opuneți prelucrării efectuata în scopul unui interes public ori în scopul intereselor legitime urmărite de crypto.ro și nu există motive legitime care să prevaleze față de interesele/drepturile și libertățile dvs. fundamentale în ceea ce privește prelucrarea sau vă opuneți prelucrării în scopuri de marketing direct;
  4. Datele Dumneavoastră au fost prelucrate ilegal;
  5. Datele Dumneavoastră trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care revine crypto.ro în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidența căruia se află acesta;
  6. alte situații prevăzute de RGPD în măsura în care sunt aplicabile.

Dreptul

la restricționarea prelucrării

Aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în următoarele cazuri :

  1. contestați exactitatea Datele Dumneavoastră, pentru o perioada care îi permite crypto.ro să verifice exactitatea datelor;
  2. prelucrarea este ilegală, iar dvs. vă opuneți ștergerii Datele Dumneavoastră, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  3. Crypto.ro nu mai are nevoie de Datele Dumneavoastră în scopul prelucrării, dar dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanța; sau
  4. v-ați opus prelucrării în conformitate cu articolului 21 alineatul (1) din RGPD, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

Dreptul la

portabilitatea datelor

Aveți dreptul de a primi Datele Dumneavoastră (conform articolului 20 din Regulament) pe care le-ați furnizat către crypto.ro, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, și la transmiterea acestora către alt operator, fără obstacole din partea  crypto.ro, în cazul în care:

  1. prelucrarea se bazează pe consimțământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din RGPD sau pe un contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din RGPD; și
  2. prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

În cazul exercitării dreptului la portabilitatea datelor cu caracter personal, acestea pot fi transmise in mod direct de la crypto.ro la un alt operator indicat de către dvs. în mod expres, acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opoziție atunci când prelucrare este efectuata

în scopul intereselor legitime crypto.ro SRL

În orice moment aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării efectuată în scopul unui interes public ori în scopul intereselor legitime urmărite de crypto.ro. În acest caz, crypto.ro nu va mai prelucra Datele Dumneavoastră, cu excepția cazului în care demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs. sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Dreptul de opoziție

la prelucrarea

in scop de marketing direct

Atunci când prelucrarea are drept scop marketingul direct, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a Datelor Dumneavoastră, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

Dreptul de retragere

a consimțământul

În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs., aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. Ipoteza retragerii consimțământului nu este aplicabilă în cazurile în care temeiul prelucrării nu este consimțământul.

Dreptul de a depune o plângere sau o reclamație

Dacă doriți să reclamați aspecte care privesc utilizarea Datelor Dumneavoastră vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@crypto.ro cu detaliile reclamației dvs.

De asemenea puteți transmite / depune solicitarea dumneavoastră utilizând detaliile de mai jos:

Timișoara, str. Cozia nr. 59, județul Timiș

Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor dumneavoastră personale.

Dacă nu ești mulțumit de răspunsul nostru, poți face o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Email: anspdcp[at]dataprotection.ro

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30

Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania