Top 8 criptomonede noi anul acesta

Criptomonede noi apar pe piață practic zilnic, doar că puține dintre aceste proiecte ajung a fi de succes. Ghid despre top criptomonede noi.

Piața valutelor digitale este destul de nouă. Datorită acestui lucru, investitorii caută foarte des o nouă monedă virtuală ce are un nivel ridicat de potențial pentru a le genera profit. Totuși acest lucru nu este ușor, deoarece noi proiecte sunt lansate foarte des, unele dintre ele fiind chiar și înșelătorii.

În recenzia noastră de astăzi, vă prezentăm cele mai promițătoare criptomonede noi din 2022, axându-ne pe utilitate, potențial și metode de investiție.

Top criptomonede noi – Pe scurt

  1. Dash2Trade – platformă care ajută investitorii să ia decizii
  2. RobotEra – un nou joc play to earn cu roboți și imobiliare
  3. IMPT – platformă de compensare a emisiilor de carbon
  4. Calvaria joc crypto și token nou
  5. Tamadoge (TAMA) – Cea mai bună monedă virtuală nouă
  6. Lucky Block (LBLOCK) – O nouă monedă virtuală cu un sistem de tip loterie transparent
  7. Battle Infinity (IBAT) – Cea mai promițătoare monedă virtuală nouă
  8. DeFi Coin (DEFC) – O nouă criptomonedă perfectă pentru finanțele descentralizate

Criptomonede noi – Analiză detaliată

Criptomonedele noi de mai sus oferă investitorilor posibilitatea de a avea un portofoliu diversificat, fără un risc foarte mare de pierdere.

Mai jos vă prezentăm într-un mod foarte detaliat aceste criptomonede noi, pentru a vă ușura procesul de documentare.

1. Dash2Trade – platformă care ajută investitorii să ia decizii

Dash2Trade este o platformă realizată pentru a ajuta investitorii în criptomonede să facă investiții mai gândite și mai eficiente. Asemenea platforme au o mare utilitate în prezent, deoarece numărul investitorilor crypto crește, în special apar mulți începători. Dash2Trade ar putea fi un instrument de neînlocuit, deoarece oferă un set de instrumente, utile în procesul investiției. 

Latura criptografică a acestui proiect constă în faptul că platforma Dash2Trade este operată cu tokenul nativ D2T. Valoarea acestui token în cadrul ecosistemului constă în faptul că cei care dețin D2T au acces la anumite opțiuni premium a acestei platforme. Tokenul D2T rulează pe blockchain-ul Ethereum, fiind una dintre cele mai promițătoare criptomonede ERC-20.  Top 8 criptomonede noi anul acesta

D2T este acum în faza de prevânzare, iar scopul proiectului este de a aduna 1.666.666 USD la prima fază. A fost adunată deja o sumă de peste 500.000 USD, ceea ce face experții din domeniu să gândească că prevânzarea D2T poate decurge destul de repede. În orice caz, deoarece platforma este una utilă, are toate șansele să devină una populară, iar dacă veți deține tokenuri D2T, veți avea acces la cele mai importante caracteristici ale platformei. 

Cumpărați Dash 2 Trade 

2. RobotEra – un nou joc play to earn cu roboți și imobiliare

Robotera este un nou joc crypto, lansat exact în momentul în care piața trece prin momente dificile, iar investitorii se opun presiunii de vânzare a activelor deținute. Jocul are propriul metavers complex, în care jucătorii au personajele proprii – roboți. Pe lângă aceasta, datorită NFT-urilor și blockchainului Ethereum, jocul oferă posibilitatea de a investi în imobiliare.  Pe lângă aceasta, aveți posibilitatea de a obține recompense prin staking. Utilizatorii mizează tokenuri și primesc recompense zilnice. Ecosistemul jocului are și un token nativ – TARO. Acest token este utilizat pentru achiziții în cadrul jocului, cât și în scopuri investiționale. 

Momentan TARO este în prevânzare, un token cotându-se la un preț de doar 0,02 USD. De aici și provine interesul investițional – investitorii timpurii au șanse de a investi în tokenuri la un preț bun. Puteți investi în proiect utilizând butonul de mai jos. 

Cumpărați Robotera

3. IMPT – platformă de compensare a emisiilor de carbon

Unul dintre motivele din cauza cărora industria criptomonedelor a fost și este criticată constă în impactul negativ asupra mediului. Majoritatea criptomonedelor sunt minate, iar minatul, precum cunoaștem, are impact dezastruos asupra ecologiei. IMPT își propune să contribuie la mediul prin compensarea emisiilor de carbon. Compensarea acestora se face prin intermediul colaborării cu cei de peste 10.000 de comercianți. 

În calitate de cumpărător, atunci când cumpărați de la acești comercianți se reține și o anumită marjă. Această marjă, de fapt. reprezintă compensarea dumneavoastră pentru emisiile de carbon pe care le-ați generat. În acest mod puteți obține și credite de carbon. Aceste credite pot fi acumulate, retrase sau utilizate pentru investiții în NFT-uri. 

Deși proiectul are o misiune nobilă, are perspectivă clară și sustenabilă, mai există un factor esențial, care determină interesul sporit al investitorilor. IMPT se află acum la faza de prevânzare, iar în decurs de circa 2 săptămâni a reușit deja să atragă peste 4 milioane de USD. Anume din acest considerent unii investitori se grăbesc să investească în IMPT, atât timp cât prețul este bun și cât această criptomonedă este una dintre cele mai bune criptomonede sub 1 USD. 

Cumpărați IMPT

4. Calvaria – joc crypto și token nou

Calvaria este un nou joc de tipul play to earn, care se lansează exact în momentul în care aceste jocuri prin intermediul cărora puteți face bani devin și mai populare. Calvaria își propune să fie un joc accesibil atât pentru entuziaștii crypto, cât și pentru cei, care sunt departe de această lumea criptografică. 

Calvaria – pagina proiectului

Jocul rulează pe blockchain-ul Polygon, ceea ce înseamnă fiabilitate și stabilitate. Datorită utilizării blockchain-ului ca tehnologie de bază, dezvoltatorii au reușit să creeze nu doar un joc, ci un întreg ecosistem. În acest ecosistem jucătorii sunt nu doar gameri, dar și investitori și deținători de active. 

Calvaria este un joc de cărți, iar fiecare carte este un NFT. Așadar, cărțile au valoare nu doar pe câmpul de luptă, dar și în afara. Deținătorii de NFT-uri pot sunt liberi să facă orice doresc cu aceste active. În centrul ecosistemului Calvaria stă tokenul nativ al jocului – RIA. Să aruncăm o privire asupra modului cum acest token poate fi obținut și utilizat. 

Calvaria în prevânzare

Una dintre modalitățile de bază prin care puteți obține RIA este să jucați Calvaria. Pentru câștigurile obținute în cadrul luptelor particulare și a turneelor utilizatorii sunt remunerați, oferindu-se un anumit volum de RIA. Datorită stakingului, RIA poate fi obținută și prin mizarea tokenurilor – această decizie generează pentru jucător recompense zilnice sub formă de tokenuri. 

Etapele prevânzării Calvaria

O altă modalitate de a intra în posesia RIA este de a cumpăra tokenuri exact cum cumpărați altă oarecarea criptomonedă. Plus la aceasta, proiectul se află acum în faza de pre-vânzare – acest lucru înseamnă că puteți cumpăra RIA accesând site-ul Calvaria. Acum prețul unei RIA este de doar 0,01 USD, iar prețul va crește odată ce pre-vânzare va trece la următoarea etapă. 

Cumpărați RIA (Calvaria)

5. Tamadoge (TAMA) – Cea mai bună monedă virtuală nouă

Tamadoge este pe primul loc în clasamentul acestor criptomonede noi, fiind o platformă din cadrul metaverse cu elemente de tip play-to-earn. În cadrul acestei platforme, jucătorii pot deține și crește animăluțe virtuale sub formă de NFT-uri pentru a le introduce în lupte de tip PvP, ce recompensează câștigătorii.

Criptomoneda specifică platformei este TAMA, ea având foarte multe utilități, printre care facilitarea tranzacțiilor și achiziționarea NFT-urilor. Animăluțele virtuale utilizează un proces de tip contract inteligent pentru a recompensa jucătorii cei mai buni cu criptomonede TAMA.

TAMA are un stoc finit de două miliarde de criptomonede, fiind o criptomonedă de tip ERC-20. Comparativ cu alte criptomonede, de exemplu Dogecoin, aceasta este deflaționistă, 5% din suma tuturor tranzacțiilor fiind ars. 65% din criptomonede sunt lansate către elementele de tip play-to-earn, iar 30% către dezvoltarea platformei.

Dezvoltatorii Tamadoge le permit investitorilor să achiziționeze această criptomonedă utilizând un portofel virtual, precum MetaMask sau Trust Wallet.

La sfârșitul anului 2022 și începutul anului 2023, TAMA va fi lansată în cadrul unor platforme de tranzacționare centralizată pentru a ridica accesibilitatea platformei. La momentul actual, ea se regăsește în cadrul platformelor LBank și Uniswap. Grupul de Telegram al platformei oferă investitorilor toate datele necesare despre proiect.

 

Investiție minimă

1.000 TAMA (10 dolari + taxă de combustibil)

Investiție maximă

Nu există

Metodă de achiziționare

USDT, ETH sau card de credit/debit prin Transak

Rețea

Ethereum

Cumpărați Tamadoge

6. Lucky Block (LBLOCK) – O nouă monedă virtuală cu un sistem de tip loterie transparent

Lucky Block face parte din categoria de criptomonede noi, având un sistem de tip loterie foarte transparent și inovator. Ea organizează și competiții cu NFT-uri și a avut una dintre cele mai de succes evenimente de prevânzare.

Platforma este realizată în cadrul rețelei Binance Smart Chain, fiind descentralizată. jucătorii de pe întreg globul având posibilitatea de a participa la extragerile ei.

LBLOCK, criptomoneda specifică acestei platforme, este una dintre cele mai utile din cadrul pieței și facilitează funcționalitatea ei. În urma lansării în cadrul platformei PancakeSwap, prețul ei a crescut considerabil, ea având posibilitatea de a fi utilizată pentru a genera un randament anual foarte mare. LBLOCK este utilizată și pentru a achiziționa bilete la extragerile platformei.

Pe data de 31 Mai, doi jucători foarte norocoși au câștigat un milion de dolari sub formă de criptomonede LBLOCK. Acest eveniment a introdus extragerile de tip jackpot în cadrul platformei, deținătorii criptomonedei LBLOCK primind un bilet gratuit de participare.

Lucky Block deține și o secțiune de NFT-uri, fiecare deținător fiind introdus într-o extragere ce le oferă premii jucătorilor. Aceste NFT-uri vin de cele mai multe ori sub formă de rarități, fapt ce îi permite platformei să avanseze constant.

Cumpărați Lucky Block

7. Battle Infinity (IBAT) – Cea mai promițătoare monedă virtuală nouă

Battle Infinity ocupă locul al doilea în cadrul acestui clasament ce vă prezintă cele mai noi criptomonede din anul 2022. Ea este reglementată și este din cadrul universului virtual, având elemente de tip play-to-earn ce pot genera un venit foarte plăcut jucătorilor.

Lumea virtuală a platformei se numește Battle Arena, având șase facilități diferite pentru jucători. Jucătorii, prin intermediul acestei platforme, pot realiza o investiție în cadrul universului virtual într-un mod foarte ușor și eficient.

Platforma deține o facilitate pentru staking, o piață virtuală, o ligă sportivă ce utilizează NFT-uri și multe alte oportunități de a genera venit pasiv. Pe lângă acest lucru, jucătorii pot accesa o sumedenie de jocuri cu elemente de tip play-to-earn, în rețea, contra altor jucători.

Cumpărați Battle Infinity

8. DeFi Coin (DEFC) – O nouă criptomonedă perfectă pentru finanțele descentralizate

DeFi Coin este o criptomonedă din domeniul finanțelor descentralizate, fiind specifică platformei DeFi Swap. În cadrul acestei platforme, utilizatorii pot tranzacționa, schimba sau face staking cu criptomonede.

Platforma are un sistem ce oferă recompense statice utilizatorilor. Acest sistem introduce o taxă de 10% la fiecare tranzacție, jumătate din aceasta fiind redistribuită către utilizatori.

Criptomoneda DEFC este strâns legată de platformă, având parte de o creștere de peste 300% în momentul în care platforma a fost lansată.

Dezvoltatorii platformei doresc să lanseze în viitor facilitatea DeFi Swap V2, ce îmbunătățește masiv platforma și adaugă o sumedenie de lucruri noi, precum o opțiune de analize. În plus, o aplicație pentru mobil va fi lansată, ea oferindu-le investitorilor posibilitatea de a schimba valute digitale și de a face staking de oriunde.

Cumpărați DEFC

Capitalul dumneavoastră este sub risc de pierdere.

Cum puteți să descoperiți aceste criptomonede noi?

Descoperirea acestor criptomonede noi poate fi un proces destul de dificil, mai ales pentru noii investitori. Cu toate acestea, există câteva metode ce pot ușura munca aceasta.

Rețelele sociale: Rețelele sociale oferă foarte des informații despre aceste criptomonede noi, utilizatorii și dezvoltatorii discutând foarte des despre acestea.

Site-uri de știri despre criptomonede: Site-urile de știri ale domeniului oferă foarte des noutăți legate despre aceste criptomonede noi. Este o alegere foarte înțeleaptă să urmăriți doar site-uri de știri oficiale și de încredere, pentru a nu pica în plasa unei înșelătorii.

Oferte inițiale: Ofertele inițiale și evenimentele de prevânzare oferă investitorilor șansa de a observa o sumedenie de detalii despre proiectul ales. Pe lângă acest lucru, ofertele inițiale prezintă criptomonedele la un preț foarte redus.

Merită aceste criptomonede noi o investiție?

În mare măsură, da, ele merită o investiție deoarece pot genera un venit foarte plăcut. Mai jos vă prezentăm câțiva factori pe care îi puteți lua în considerare:

Comunitate plină de susținere

Criptomonedele populare au o mulțime de susținători și o comunitate enormă. De exemplu, Dogecoin, are peste două milioane de membri în cadrul forum-ului Reddit.

Utilități

Criptomonedele au, în general, foarte multe utilități. De exemplu, Lucky Block oferă posibilitatea jucătorilor de a genera recompense în diferite moduri foarte inovative. În plus, platforma este foarte transparentă, fiind ceva foarte nou în domeniul loteriilor.

Randament foarte mare

Chiar dacă prețul acestor criptomonede este mic, ele pot genera un randament foarte mare investitorilor. În plus, prețul lor are o posibilitate foarte mare de creștere, mai ales dacă valuta digitală nu a fost lansată oficial, încă.

Concluzie

Recenzia noastră de astăzi v-a prezentat în foarte mare detaliu tot ce trebuie să știți despre aceste criptomonede noi. Ele au foarte multe utilități și un potențial colosal, dar trebuie să fiți în continuare prudenți deoarece există și riscuri, nu doar beneficii.

În urma încheierii acestei recenzii, putem spune clar că Dash 2 Trade este alegerea cea mai bună în materie de criptomonede noi. Ea are o posibilitate foarte mare de creștere, pe care o puteți găsi în cadrul platformelor de tranzacționare centralizată.

Cumpărați Dash 2 Trade 

Întrebări frecvente

Puteți să descoperiți aceste criptomonede foarte ușor, prin intermediul rețelelor de socializare sau al site-urilor de știri.

Cu siguranță Lucky Block, deoarece ea aduce o sumedenie de inovații domeniului loteriilor digitale.

Lucky Block și DeFi Coins sunt foarte promițătoare și merită observate într-un mod detaliat.

Nu există un răspuns concret la această întrebare, deoarece nu putem să aflăm cu certitudine perioada în care criptomonedele vor crește.

Pentru a face acest lucru, puteți utiliza eToro. Depozitarea minimă este de doar 10 dolari, iar platforma este reglementată și foarte eficientă.

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.
Exit mobile version